Berger, Mercedes'in Yetişeceğini Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Berger, zaten geride olan Mercedes’in, önündeki takımları yakalayabilecek konumda olduğunu düşünmüyor.

Berger “Bu konuda şüpheliyim. Red Bull’un yine en iyi araca sahip olduğunu düşünüyorum ve Mclaren ile Ferrari hemen arkasında yer alıyorlar.”

“Bırakın Red Bull’u Mclaren ve Ferrari’yi yakalamaları için mantıklı bir açıklama yok.dedi ve Renault’nun sürpriz yapabileceğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Sezon başlamadan bilemeyiz.Umarım öyledir.Mclaren'inde dahil olacağını tahmin ediyorum.Williams ve STR'yi de çok merak ediyorum açıkçası.Özellikle STR.

  2. garip ama aynı şeyi düşünüyorum

  3. Herşey iyi güzelde, tek katılmadığım RB nin en hızlı olduğu. Tam tersi, bir yarış hafta sonunu düşünürsek Ferrari daha iyi durumda şuan bence.

  4. neye göre bunu söylüyor anlamış değilim uzun turlarda arabanın zorlandığını kim ne biliyor üstüne üstlük 1,5 sn gibi zamanlar verilebiliyor çok enteresan

  5. Schumii Kimii avatarı

    Tamam hadi diğerlerini kabul ettik de Mclaren aracının RBR'nin hemen arkasında ferrari ile aynı güçte olduğunu nerden çıkardın onu anlayamadım.

  6. Bu sene o kadar ço kfaktör var ki. Aracın ne kadar iyi olursa olsun pilotun da çok tecrübeli ve çok becerikli olmalı. İkisi birarada olacak.
    Hem kersi hem arka kanadı kontrol etmek ve bunu doğru yerlerde yapmak gerçekten zor olacak.Bunun yanında lastikler çabuk aşınacağı için doğru zamanda lastik değişikliğine gitmek önemli olacak. Birinin arkasına takılıp kalınabilir.
    Örneğin bir Kobayashi arka kanadı ve KERS i iyi kullanarak.Doğru lastikle başlayıp doğru yerde kullanarak öne geçebilir. Bu senenin çok süpriz sonuçalra gebe olduğuna inanıyorum.

    Tabi gönlüm Mercedes'in bu süprizi yapmasından yana ve yapacağına inanıyorum.

    Schumi ve Rosberg galibiyetler alacaktır. Redbull ve Ferrari donanım olarak güçlü görünse de KERS ve arka kanat, artı lastikler çok şey değiştirecek.

  7. Bende tıpkı Berger gibi düşünüyorum. İlk 3 testten sonra mercedesin öndekileri yakalama olasılığı yok gibi. Yine orta sırada mücadele edecekler gibi. Ama orta sırada yalnız olmayacaklar. Onları çok zorlayacak williams, renault ve STR olacak. Belki renault daha iyi bir paketle sezona girerse onlar öndeki 3 takıma yakın olabilir. Ön grup içinse fikrim hiç değişmedi. RBR yine geçen yıl olduğu gibi yenilmez olacak. STR nin kullandığı çift tabanın eminim çok daha gelişmişi RBR de vardır. Sadece testlerde sonucu görmek için STR de denenmiş olabilir. Eğer bu olay STR de iyi sonuç verdiyse RBR de düşünmek bile istemiyorum.

    Önemli olan mercedesin orta gurubun hangi sırasında yer alacağı? Bana kalırsa bu grubun (şuan için görünen) ortalarında yer alacak. Yani puan almak için mücadele edecekler.

    Zaten eğer öyle bir şey olursa büyük bir hayal kırıklığı ve prestij kaybı yaşayacaktır. Ama tüm bu söylenenleri askıda bırakacak dahice bir BRAWN planı yoksa…

  8. evet alguersuvari gerçekten iyi pilot.rbr de fırsat verilirse çok iyi işler yapablilir.

  9. berger bu yılın araçlarını test etmiş 🙂 ve fikirlerinide beyan etmiş.
    mgp nin hız sorunu yok.uzun sürüşlerde sorunlu.bunun nedenini anlamak lazım ama çözebilirler belki zaman alır.üstelik yeni aero paket gündellemeleri olacak.
    ferrari-rbr iyi görünüyor ancak mclarenin durumu ferrai ve rbr den kötü.renault süpriz yapabilir.toro rosso baya iyi.puan alabilecek konumdalar.hatta ferrari-rbr den sonraki grupta bile olabilirler.

  10. sandro verone avatarı

    bir Mclaren taraftarı olarak çok fazla karamsar olmamakla birlikte..
    Renault'un bizden önde olduğunu ve ilk yarışlarda Mclaren'in puan potası içinde olmak için yarışacağını düşünüyorum.
    Ferrari dayanıklılık sorunu yaşamazsa kesinlikle başa güreşektir Redbull'a beraber…
    Str ve Williams iyi görünüyor…

  11. Red Bull'un virajda asfalta yapıştığı söyleniyordu.Yine aynı senaryo yaşanabilir 2010'daki gibi ama bu sefer KERS faktörü Ferrari'ye bazı durumlarda avantaj verebilir.McLaren hakkında bi yorum yapmıyorum.

    Beni en çok etkileyen diğer takımsa STR.Orta sıranın üstlerine çıkıp bir Williams,Renault gibi ilk 10'da en azından bir pilot bulundurabilirler.Bence bu pilotta Jaime Alguersuari.

    Mercedes'ten hala beklentilerim var.Belli ki hesapladıklarını pek tutturamamışlar ama Ross Brawn kolay pes eden bir adam değil…

  12. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Açıkçası ben Ferrari'nin Redbull'a çok yakın ve KERS avantajıyla önde olduğunu düşünüyorum.Mclaren'de yakın olacak bu ikiliye.
    Mercedes her ne kadar pakedine güveniyorsada,diğer takımlardada çok büyük güncellemeler olacak.Belki sıralama turlarında iyi bir araç olabilirse başarılı sonuçlar alabilirler.Ancak uzun sürüşlerde geride kalıyorlar.Mercedes ve Renault'tan ziyade,forumlarda,Williams'ın bu sene çok iyi olabileceği,ve özellikle STR'nin çift tabanının çok iyi sonuç verdiği ve lastik kullanımının oldukça iyi olduğu konuşuluyor.STR den emin olmamakla birlikte,Williams'tan birşeyler bekliyorum.Hulkenberg kalsaydı bence daha güçlü olabilirlerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir