Alonso, Barselona Gelişimine Bakıyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso; Renault takımının makul bir sezon için umutlarını, gelecek yarış İspanya’da yapacağı gelişimler üzerine kurduğunu söyledi.

İspanyol pilot ve takımı, önlere yakın bir mücadelede olmak için yeterli tempoya sahip olamadı ve Alonso, Avustralya’daki 4.lük, sonrasında da Malezya’daki 8.likle aldığı puanların ardından Bahreyn’de zor bir 10.luk elde etti.

Renault, İspanya’da önemli bir gelişim planı yapıyor ve takımın performansında ileri doğru bir adım atılacağını ümit ediyor.

ALonso: "Bütün takımın, mümkün olduğunca hızlı bir şekilde gelişmemiz gerektiğini bildiğini düşünüyorum. Çünkü, kimse 58 turu 10. ve 11. sırada tamamlamak istemez."

"Bu yüzden bütün umutlarımız Barselona için yapacağımız gelişmelere bağlı. Eğer bunda işler ters giderse, sezonun geri kalanı için endişe etmeye başlamak zorunda kalacağız"

Bahreyn’de iki defa kazanan ALonso, bugün puan alamadığına şaşırmadığını da kabul etti.

Alonso: "Beklemediğimiz bir şey değildi. Yarışta çok hızlı olmayacağımızı biliyorduk ve 10. başladık, 10. bitirdik"

İspanyol pilot ayrıca yarışın başında McLAren pilotu Lewis Hamilton ile bir kazaya karıştı. İngiliz pilot, Alonso’nun arkasına çarptı ve ön kanadını kırdı.

Renault pilotu, bu kazanın kendi aracına pek zarar vermediğini söyledi.

Alonso: "Biraz. Arka kanatta biraz hasar vardı ama araçın hakimiyeti, antrenmanlara ve sıralamaya kıyasla pek kötü değildi. Aşağı yukarı aynıydı. Bu yüzden daha fazlasını yapabileceğimi düşünmüyorum"

"McLaren, benim aracımdan biraz hızlıydı vebana çarptı"


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    renaultçu arkadaşlar canınızı sıkmayın 2005-2006 da da biz almıştık yine o günlere gelecez

  2. Alonso bu kadar zayıf bir araca yakışmıyor. Umarım Renault geliştirir kendini Barcelona da yoksa sezon sonunda Alonso yu tutamazlar.
    Briatore yine bombayı patlatmış ve Barcelona da yeni paketimizle podyum mücadelesi vericez demiş.

  3. Renault'un asıl gücünün Nelson'un kullanması ile anlaşıldığını düşünüyorum. Takım puan almışsa bu Alonso sayesinde oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir