HRT, Lotus ve Virgin'i Yakalayacağından Emin

yazar:

kategori:

2010’da yeni araçlar içerisinde en yavaş kalan HRT, Williams, Bar Honda ve Red Bull takımlarında çalışan Geoff Willis’in takıma gelmesiyle birlikte daha fazla şey umuyor.

Kolles “Araç üstünde çalışan deneyimli isimler var. İyi bir kış geçirmedik ancak tamamen yeni bir aracımız var ve onu geliştirmeye çalışıyoruz.”

“Araç çok kötü görünmüyor ve modern F1 araçları gibi görünüyor. Nerede olduğumuzu göreceğiz. Şu anda bunu söyleyemem. Geçen seneye göre daha iyi olacağımızı düşünüyorum ve şu anda tüm her şey bunu işaret ediyor.”

“Ancak gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Sadece bu araç değil, gelecekte de neler yapabileceğimizi görmeliyiz. İyi ve güçlü bir CFD programımız olacak. Etkili bir geliştirme programınız olmak zorunda.”

“Bana göre geçen senenin en büyük sürprizi, aynı araçla yarışmamıza rağmen farkın büyümek yerine küçülmesiudi. Bunu açıklayamam. Belki sürücülerimiz daha iyi olmuştur. Bunu istatistiklere bakarak görebilirsiniz.”

“Zamanımız olur ve programı uygulayabilirsek Lotus’un sorun olacağını düşünmüyorum. Aynı şekilde Virgin’in de. Çünkü buradaki insanlara ve kalitelerine güveniyorum. Kimseden korkmuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bu arabayı ön sıralardan bi takıma verseler keşke sıkça görmek iyi olurdu

  2. Ferrari_Fernando  avatarı
    Ferrari_Fernando

    Rengi tasarımı falan hoşuma gitti.Ancak ben bu sene en az 3 4 yarışa katılamayacaklarını düşünüyorum.%110 kuralı ile.Ama Virgin'ı yenmelerini isterim.

  3. Arabanın üstünü güzel boyamakla bitmiyor iş…

  4. 05Alonso| SF' F150th  avatarı
    05Alonso| SF' F150th

    "Araç çok kötü görünmüyor ve modern F1 araçları gibi görünüyor."

    Sizde haklısınız ne diyeyim 😀

  5. gecenin enn komik haberi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir