Williams, Maldonado'dan Etkilendi

yazar:

kategori:

Michael “Şu ana kadar kısa testlerde yaptığı iş gerçekten çok iyiydi. Onda sevdiğim şeylerden birisi ve daha ilk testlerin ardından Frank Williams ile Patrich Head’e söylediğim doğal yeteneğe sahip olması.”

“Valensiya’da ilk günlerinde elde ettiği verileri Rubens Barrichello ile karşılaştırdık ve bu verilerde doğal yetenek olduğu görülüyor.” dedi.

Son GP2 şampiyonu, bu sene çaylak olarak gridde yer alacak ve Michael, Maldonado’nun hatasız olmasını beklemediklerini söyledi.

Michael “Pastor bir çaylak. Her çaylak gibi onun da hataları ve kazaları olacaktır ancak onda daha şimdiden etkilendiğim şey, 25 yaşında ve diğer çaylaklardan yaklaşık 5 yaş büyük olması sonucu olgunluğun daha fazla olması. Bu oldukça cesaret verici.” dedi ve Rubens Barrichello’nun takım içerisindeki asıl güç olacağını belirtti.

 


Yorumlar

  1. evet takıma getirdiği paradan bende etkilendim. :))

  2. asya serisi çok şey ifade etmez.bazı pilotlar o seriye katılmıyor bile orda 4-5 yarış yapılıyor ve hava koşulları avrupadan farklı.ve o seride başarılı olan her pilot ana seride başarılı olamıyor.esas olan ve kısas olan gp2 ana seri

  3. Pastorun nicoyu aratacağını sanmıyorum williams bence doğru yaptı fakat yarışları izlemeden yorum yapmak imkansız.

  4. Bu sene herşey belli olacak beklemek lazım.

  5. Arkadaşım heryerde bunu yazıyorsun ancak bu bir bahane olmamalı.Yani öyle bir portre çiziyorsun ki sanki Petrov yetim,annesi babası olmayan fakir fukara biri de imkan sağlanmamış köyde tarlada çalışırken össyi kazanmış biri gibi anlatıyorsun.Ama işin aslı bu değil Petrov çok zengin bir aileden geliyor.Babası iyi bir şirketin yönetim kurulunda annesi ise Rus devlet erkanından biri diye biliyorum.F1,yarış birazda ruhtan gelir.Evet Alonso Hamilton küçük yaşta atıldılar ama bu onların taşıdığı yarışçı ruhtan kaynaklanıyor.Hamilton ailesi yoksulluk içinde oğullarına inanıp sonunda bir yarış adamı yarattılar.Petrov ise o zenginlikle o yaşa kadar bu ruha sahip olamamıssa burda kimseye bu anlattıkların işlemez yani..

  6. Williams'a kızamayız.Evet Nico gridin en iyi gençlerinden biri ancak Williams'ta ekonomik olarak zor durumda.Bir anda 3-4 büyük sponsoru takımı bıraktı.Kimse bu tercih için takımı suçlayamaz.Sonra takımlar F1 den çekildimi neden çekildiler diye serzenişte bulunuyoruz.Umarım Pastor başarılı olur.Gönül isterdi ki Nico'da bu sezon yarışsın ancak F1'de varlığınızı idame ettirmek için şans ve sponsorlarında sizinle olması lazım saf yetenek yeterli olamıyor malesef.

  7. haklısın, GP2 asia şampiyonu olduğunu sanıyordum, 3. olmuşmuş 😉

  8. maldonado gp2 de birkaçyıldır yarışan bir pilot geçen seneye kadar parlak değildi geçen yıl gp2 de çok istikrarlı ve oturmuş bir yıl geçirdi şampiyonda oldu.ancak onda doğuştan gelen bir yetenek yok.olsaydı gp2 de çoktan şampiyon olur yada parlar f1 e gelirdi.rubensi bu yıl geçemeyecektir.ancak petrovdanda daha üst düzey bir pilotdur buna şüphem yok

  9. petrov gp2 şampiyonu değil.

  10. Maldonado ilginç bir sürücü bence başarılı olabilir ama testlerle değerlendirmek yanlıştır.

    Petrov en tecrübesiz pilotlardan biridir, bir çok pilot ağzında emzikle kartinge binerken petrov karting yapmamıştır ciddi anlamda.Ona rağmen gp2 de başarılı olmuştur. Petrovun yerinde başka bir pilot olsun şuan belki ismi bile duyulmazdı. Ben heidfeldi geçebileceğini düşünüyorum bu sene.

  11. Petrov'un nasıl olursa olsun bir GP2 şampiyonu olduğunu da unutmamak lazım.

  12. maldonado yu gp2 den sürekli takip ediyordum.özellikle ilk seneleri çok hırslı kontrolsüz ama bir aracın arkasındaysa ne pahasına olursa atak yapan bir pilottu.Son sene daha kontrollü atak yapan ama yine o maldonadoya özgü ataklarını yapıyordu.Maldonado şaşırtıcı şekilde sıralamalarda yavaş dahi olsa kendinden hızlı giden pilota yarış içerisinde yaklaşıp atak yapabiliyordu.Yarış performansı bence diğer çaylaklardan çok daha iyi olacaktır.Muhtemelen o delice atkları sonucu bolca kazaya da karışacaktır ama bize güzel yarışlar seyrettireceğine eminim.

  13. -bence pastor iyi sürecek
    -yani bir petrov olmayacak hem para getirip hemde otudugu koltugu haketmez tarzda olmayacak
    -petrov un Alonso yu durdurmaktan baska yaptigi bir is yoktu gecen sene
    -bence GP2 bile cok Petrov a
    -GP2 sampiyonu maldonado
    -Lewis de ayni kanaldan geldi F1 e

  14. Williamsa devasal sponsorluklar getiren+8.4 milyon sterlin kazandıran bir pilottan elbette etkileneceksiniz Sam Michael.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir