"Kubica'nın Ne Zaman İyileşeceği Tahmin Etmek Zor"

yazar:

kategori:

Radyo Sportiva’ya konuşan Daniele Morelli: “Robert güzel bir şekilde iyileşiyor. Ama şu anda yarışlara dönüp dönemeyeceğini, dönerse bunun ne zaman olacağını tahmin etmek imkânsız”

Menajer, kazanın ardından geçirdiği bir takım ameliyatların ardından Kubica’nın herhangi bir enfeksiyon kapmamasının veya komplikasyon yaşamamasının iyiye işaret olduğunu söyledi.

Morelli, ilk pasif fizyoterapinin başladığını ama Formula 1’e dönüşün tahmin edilemediğini belirtti.

Morelli: “İyimserliğimizle gerçekten uzak varsayımlarımızdan memnun olmamız arasındaki farkı ayırt etmeliyiz. Şu anda zamanlama ile ilgili bir şey söylemek imkânsız”

Geçen hafta Morelli, Robert Kubica’nın Ronde di Andorra rallisinin organizatörlerini dava etmeme kararı aldığını açıklamıştı.

Morelli: “Polis incelemesi hâlâ devam ediyor ve elbette bu zaman alacak”

“Kesin olan şu ki bariyerler tehlikeliydi.”

Fernando Alonso da Pazartesi günü Madrid’deki sponsor etkinliğinde, son Barselona testlerinin ardından Kubica’yı tekrar ziyaret ettiğini söyledi.

Alonso: “Ameliyatının etkisi geçiyor ve günün 16-17 saatini hiç bir şey yapmadan geçirmekten sıkılıyor”


Yorumlar

  1. [/uddd

    sssssss

  2. Kubica Lotus RGP için bulunmaz bir nimet.Elbette Kubica döndüğü gibi kokpite oturacak.

  3. Gizem Aydın avatarı

    bence kubica bu sene dönmezse ve heidfeld iyi iş çıkarırsa, renoda koltuk bulması zor olabilir.

  4. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Acaba RENAULT F1 ile sözleşmesi bu konuda ne diyor? bundan bahsedilemdi hiç.Kokpite oturabilecek kadar iyileştiğinde RENAULT halen bekliyor mu olacak,yoksa kendisine başka bir koltuk bulması mı gerekecek ?
    Bugüne kadar RENAULT'dan bu konuda olumsuz bir demeç gelmedi.Yerini doldurabilecek kalitede bir pilot bulabildiklerinden emin olmak isteyeceklerdir önce.Sonrası ,sanırım sadece bizler için halen çözülmemiş bir denklem.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir