Brawn: "Tur Derecelerine Son Testte Bakacağız"

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport, Ross Brawn’dan W02’nin şimdiye kadarki durumunu değerlendirmesini istedi.

Brawn: “Makul seviyede olduğunu söyleyebilirim.”

“Kötü bir araç olmayacak ama elbette diğerlerinin nerede olduğunu bilmiyoruz”

İngiliz teknik adam, Mercedes’in ilk üç testte, paketin çalışmasına odaklandığını, en son Barselona testlerinde ise sorunları çözmeye çalıştıklarını belirtti.

Brawn: “(Gelecek haftaki) Barselona’daki son teste tur derecelerine bakıyor olacağız”

2011 sezonu öncesinde bir soru işareti de, Mercedes’in yeni aracı ile yeni Pirelli lastikleri kombinasyonunun, Michael Schumacher’in sorunlarını ortadan kaldırıp kaldırmayacağı yönünde.

Brawn: “Hâlâ kıyaslanacak veri eksikliği varç Görebildiğim şey, çok motive olmuş bir Michael”

“Genel olarak tek söyleyebileceğim, Red Bull güçlü; Ferrari, Renault ve biz iyi görünüyoruz. Diğer takımları ise sadece tahmin edebilirim.”

“Red Bull’un avantajının ne kadar olduğunu ölçmek zor. İlk yarışa nasıl bir gelişim adımları getireceklerini bilmiyorum. Biz ise büyük bir adım atacağız”

Brawn, Mercedes’in fırsatlarından birinin “egzoz çözümü” olduğunu işaret etti.

Brawn: “Şimdiye kadar birisinde benzer bir şey görmedim”

“Şu ana kadar egzozumuzu, geçen seneki yerinde tuttuk.

Brawn ayrıca yeni egzoz çözümlerinin, Renault ve McLaren’inki kadar uçuk olmadığını ekledi.


Yorumlar

  1. Mercedes gayet basarılı olucaktır. sadece bekleyin hep birlikte görucegız buna ınanıyorum. ıyı bır guncelleme paketı olduklarınıda bılıyoruz ama bu ne kadar araca uyucak yada dıgerlerının paketlerı karsısında ne kadar yakınlık olucak akılda kalan tek soru bu oluyor ama bence gayet ıyı olucak gorusundeyım.

  2. Shumi tamam da biliriz O her zaman hazır, araç bildiğim kadarıyla 1,5 saniye ferrariden geride. İnşallah yanılırım,Amin

  3. katılmıyor.geçen sene başarısız oldu diye bu derece eleştiremezsin.geçen sene mercedesin başarısız olması normal yeni bir takım kısıtlı bir zamanmotive olmaları zordu.bu senede başarısız olursa bende eleştiririm.

  4. Ben senin gibi düşünmüyorum. Çünkü mercedes taraftarının çoğunluğu schumi taraftarıdır ve schumi taraftarı bilinçli bir taraftar topluluğudur. Her ne kadar test zamanlarından sonra gaza gelip hayaller kursak da, bu tür boş laflara kanmayacağımızı herkes bilir.

    Hatta test zamanlarından bu yana ağır eleştirilerimizden dolayı karamsarlığımızdan dolayı tepkiler bile aldık. Tamam mercedes aracı çok agresif değil, ya da diğer bir kaç takım gibi radikal çözümleri yok ama ortada BRAWN gibi bir gerçek var. O yüzden sezon başlamadan bişey söylemek doğru olmaz. Çıkar difüzör gibi bir devrim yaratır, ilk 10 yarışta işi bitirir.

  5. Bu adam dediğin kişi hafızam beni yanıltmıyorsa bir düzineden fazla şampiyonluğu olan ve gittiği her takımda şampiyonluk yaşamış biri. Taraftarlar ona inanmasın da sana mı inansın ? Tuttuğun pilotun bu sene şampiyon olması için dua et yoksa tahmin edersin ya 🙂

  6. Sende F1 yorumluyorsun işte.Birde bu ülkede demokrasi tam yok derler:D

  7. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Masallara devam. Bu adam yüz yıl "seneye çok iyi olacak" dese inanacak kitlesi hazır vallaa. Geçen sezon ortasından beri çalışıyorlar güya, son testlere kadar "paketin temel halini çalıştırmaya odaklanmışlar" demek. Bu arada atı alan üsküdarı geçti ama olsun. Çıkar boş depo yumuşak lastik bi turda fastest lap, sonra oku burda "yaşa brawn, var ol şumaher" yorumlarını. Vallahi helal olsun adama, iyi araba yapamasa da iyi pazarlama yapıyor

  8. "Hâlâ kıyaslanacak veri eksikliği varç Görebildiğim şey, çok motive olmuş bir Michael"

    İşte bu…

    Sen ve motive olmuş schumacher…

  9. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    hadi Brawn sana güveniyor ve inanıyoruz.
    göster şu kartlarını
    son kez yapılacak testlerde herşey belli olacak az-çok
    içimden öyle bir ses geliyorki Mercedes sanki kendine göre yeni bir radikal sistem bulmuş gibi.
    umarım inşallah hayalkırıklığına uğramayız.

  10. Kerem Toprak avatarı

    Abu dabi den beri sabırsızlıkla bekliyoruz.Hadi artık gerçek gücünüzü gösterin:)

  11. Brawn senden gerçekten çok radikal ve direk sonuca etki edecek sonuçlar bekliyoruz başından beri. Bu potansiyelin var, pilotlarında şampiyonluk potansiyeli var. Bu denklemde sadece bilinmeyeni yerine koy ve bas gaza 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir