Lauda'dan Vettel'e Çapkınlık Hikayesi

yazar:

kategori:

Red Bull’un dergisine verdikleri röportajda Lauda “Sana doğruları anlatacağım. En iyi örneği Alain Prost ile şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz 1984 Portekiz yarışıydı.”

“Form hçalıştırıcım Willi Dungl bana, sürekli olarak sarışın bir İtalya’nın beni sorduğunu söyledi. Hemen onu görmeye gittim.”

“Kibar birisi olduğum için cuma günün onunla ankşam yemeğine çıktım. Ardından cumartesi günü de yemeğe çıkıp çıkamayacağımızı sordu.”

“Ona bunun olamayacağını ancak akşam 20:00 ile 22:00 arasında odama gelebileceğini söyledim.”

“Ona saat 10’da uyumam gerektiğini çünkü ertesi gün dünya şampiyonu olmam gerektiğini söyledim. Tamam dedi ve söylediğim saatten 10 dakika önce ayrıldı. Tanrı gibi uyudum.”

“Sevgili takım arkadaşım Prost ise sabah garajdaydı ve sırıtıyordu. Neye güldüğünü sordum.”

“Bana inanamayacağımı ve dün akşam Monaco’dan Stephanie ile olduğunu söyledi. Rahatlamıştım. Şimdi 1-1 olmuştu ve artık yarışma zamanıydı.”

“Bir kaç saat sonra ise 3. kez dünya şampiyonu oldum.” dedi ve günümüz F1 starlarının daha ahlaklı olabileceğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. Justin Bieber zannettim bir an.

  2. Günümüz pilotları öyle gerçektende.Alonso,Kimi,Schumi,Hamilton,Rosberg,Vettel vs… bunların aile-kız arkadaş durumları hakkında takip edebildiğim kadarıyla düzenli ve seviyeli.Diğerlerinin nasıl bilmem.Ralf'in ve JPM'ninde öyleydi.Birde Stoner^'ın eşi,şemsiyesini tutar her yarışta çok sempatik gelir bana.
    Bundan 2 yada 3 sene önce F1 tatile gireceği dönemde Alonso-Heikki konuşur.
    Heikki: Tatilde nereye gideceksin?
    Alonso:Eşiö nereye isterse oraya.
    Heikki:OLmaz öyleşey,ben nereye istersem kız arkadaşım oraya gelmek zorunda.
    Alonso: evlenince görüşürüz.

    Kaza öncesinde resimlere ve anlatılanlara baktığımda Lauda'da bir Alonso,Kimi gibi cool duruşa sahip bir pilotmuş.Siz bakmayın onun bira göbeğine,yanmasına.Gerçekten cool'muş Lauda amca.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir