Piquet'nin F1'e Dönme Hayali Kalmadı

yazar:

kategori:

2008 Singapur GP skandalının patlak vermesinin ve Renault takımından kovulmasının ardından koltuk bulamayan Brezilyalı sürücü, ilk başlarda F1’de kalmaya çalıştığını ancak artık öyle bir hayalinin olmadığını söyledi.

Piquet “Toyota’yı alan kişiyle görüştük. Bernie de bana yardımcı oluyordu. Yeni seneye kadar Stefanovic’le de görüşmeleri sürdürdük. Sanırım o ciddiydi.”

“Ona hedefimin sadece F1’de olmak olmadığını ve şampiyon olmak istediğimi söyledim. Ancak bu olmadı.” 

“F1’e dönme konusu ise oldukça karışık. Michael Schumacher gibi birisi için bile karışık. F1’i TV’de seyretmek güzel ancak artık sadece NASCAR’ı düşünüyorum.” dedi.

Piquet ayrıca kaza skandalında Alonso’nun etkisinin sorulması üzerine “Hayır. Olanlar onun hatası değildi.” dedi.


Yorumlar

  1. F1 Dönsen ne olurki herkez senden nefret ediyor

  2. Duydum kardeşim, duydum. Daha doğrusu okudum. Ama biliyor musun, hiç bir şey değişmedi, yine inanmıyorum 🙂

  3. harbiden nerede bizim çocuklar uyuyorlarmı kimse uğramamış buraya arkadaslarda özlemle beklıyorlar 🙂 nelson alonso ile neden uğraşsın ? alonso ona kazık atmamışkı briatore atmış.. baba nelson o zaman briatoreyi bitireceğim demişti bitirdide.alonso içinde bu konuyu bilmıyor olması ımkansız gıbı bır seyler söylemişti ama tabi kesin kanıt yok elinde varsada sunmaya gerek duymamış olabılır..

  4. piquet işlerine gelmeyen bir şey söylediği için o insanlar yok ortada şuan, yoksa evet muhtemelen bilmem kaç yüz yorum olmuştu

  5. =)))

  6. MagicAlonso avatarı

    hiç yazarlar mı işlerine gelmezler.onlar görmek istedikleri gibi görmeye çalışırlar.bu açıklamalara karşın hala tavırlarında değişiklik olmazsa bilin ki normal bir durumda değillerdir.Mutlaka problemleri vardır.

  7. Bir yazar laf ortaya atınca 300 yorum.
    Olayın birinci tanığı deyince 3 yorum.
    Her zaman yazanlarında şu anda sitede aktif durumda olması ama yazmamaları tuhaf.
    ron açıklamayacak ve eğer öyle birşey olmadı derse,muhtemelen yine yazmazlar diye düşünüyorum.

  8. Olayın içindeki bir kişinin yorumu geldi tekrar. Alan Permane'nin de yorumları gelmişti. "Şu şöyle olmuştu o zaman bu da böyle olur." varsayımcılarına duyrulur.

  9. MagicAlonso avatarı

    artık bu konuyu konuşmak bile gereksiz ama içinde Alonso nefreti olanlar karıştırıyor ortalığı.Zaten renault un böyle çirkin bir tezgahı yapmasındaki sebep Alonsonun anlaşmasından ötürüydü.Tekrarlamakta fayda var diye düşünüyorum gereksiz tartışmalar olmasın diye.

    Alonso eğer 2008 senesinde yarış kazanamazsa 2. yılı opsiyonlu olan 2 yıllık anlaşmanın 2. yılında Alonso serbest kalabilecekti.Ama briatore onu kaybetmemek için bu tezgahı düzenledi.Keşke yapmasalardı çünkü 1 yarış sonra zaten Alonso hak ederek japonya yarışını kazanmıştı.Hatta şunu düşünmüştüm.Keşke Alonso kanada gp yi kazansaydı.(çok yakındı kazanmaya)tüm bu çirkin ve istenmeyen olaylar gelişmezdi.

    Alonso ya hep şanslı denirdi 2005 -2006 sezonunda ama bence içinde bulunduğu durumları göz önüne aldığımızda gerek 2007 deki mclarenin bilgileri çalma olayı gerekse 2008 singapurdaki olanlardan ötürü Alonso hep zor durumda kalmış sanki bu işleri o yapmış gibi suçlandı.

    Eğer tüm bu gerçeklere rağmen hala Alonsoya dürüstlük edebiyatı yüzünden saldırılıyorsa bu o insanların nefretinde kötü niyetinden kaynaklanıyor.

  10. Piquet ayrıca kaza skandalında Alonso'nun etkisinin sorulması üzerine "Hayır. Olanlar onun hatası değildi." dedi.

    Sizce kariyeri bitmiş birisi neden Alonso'Yu korusun?

    ron herşeyi detaylarına kadar anlattı,saklayacak birşey yoktu,neden asla yakıt olayından bahsetmedi?Yada takımdan herhangi biri?Resmi bir ağız?Ama yazar'ı ciddiye aldı?Dediğim gibi her pilotun kara lekesi vardır,diğer sporlarla karşılaştırdığımızdada çok azdır.Keşke Piquet yapmasaydı..Buda onun kara lekesi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir