Super Aguriler Yarışı Tamamlamaktan Mutlu

yazar:

kategori:

Super Aguri’den Anthony Davidson Bahreyn’de finiş görmesinin ardından memnun görünüyor ve yarışı eğlenceli olarak nitelendiriyor.

Britanyalı pilot starttaki kaostan kurtulmayı başardı ve rakiplerinin sorun yaşamasını fırsat bilerek yarışı 16. sırada tamamladı.

" Keyifli bir yarıştı bugün. Her iki araçlada eve dönmek takım adına harika bir başarı. Yarışın ilk iki bölümünde trafikle uğraşmak zorunda kaldım fakat sonrasında koalyca iyi bir ritim tutturmayı başardım."

" Benim için bir diğer güçlü yarış oldu ve bu haftasonu gerçekten çok çalışan takımdaki herkese teşekkür etmek istiyorum."

Takım arkadaşı ise Davidson’ın aksine yarış boyunca sorunlarla boğuştu fakat buna rağmen hala günün ardından memnun görünüyor.

Super Aguri takımı Takuma Sato’nun yarışı 17. sırada tamamlamasıyla bu sezon ikinci kez her iki aracıyla birlikte bitiş çizgisine varmayı başardı.

" İlk başlarda olaylı turlar yaşadım ve gerçekten de eğlenceli dakikalardı. Ufak demaslar oldu ve aero’ya hazar verebilirdim. Fakat yine de heyecan verici bir şekilde 14. sıraya kadar yükseldim."

" İlk turun sonunda pist üzerinde oldukça yağ vardı ve bu benim posizyon kaybetmeme mâl oldu. Fakat sonuçta önemli olan yarışı bitirebilmek ve ümit ediyorumki momentumumuzu koruyabileceğiz."


Yorumlar

  1. Konvoy halinde güzel güzel gittiler. Sorun yaşamadan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir