Hakkinen: "Araç İyi Olursa, Schumacher Sonuçlar Alır"

yazar:

kategori:

Hakkinen, üç senelik ayrılığın ardından spora dönüş yapan Schumacher’in bu sene aracı iyi olması halinde güzel sonuçlar alabileceğini söyledi.

Bu sene Schumacher’den beklentisi sorulan Hakkinen: “Zaten bir iki sene sonra geri dönebilmek bile başlı başına bir meydan okuma ve geçen sene Michael’in yaptığı, iyi bir başarıydı. O, yedi defa dünya şampiyonu oldu, çok çalışkan, hızlı ve takım içine nasıl yerleşeceğini bilen birisi; ayrıca yeni aracın gelişimine katkıda bulunma şansı oldu. Bu yüzden 2011’de onu gözden uzak tutamazsınız. Araç iyi performans gösterirse, Michael iyi sonuçlar alacaktır”

Son olarak 39 yaşındaki iken DTM’de yarışan ve iki yarış kazanan Hakkinen, yaşı nedeniyle sorun yaşamadığını söyledi.

Hakkinen: “Girdiğiniz her yeni seri, muazzam büyük bir meydan okumadır, iki defa Formula 1 şampiyonluğu yaşasanız bile. Hiç bir şey aynı değildir: Otomobil, mekanikerler, mühendisler, lastikler, yakıt vs… Bu yüzden, bu yeni parametrelere alışmalı ve bunlarla başa çıkmalısınız. Eğer fiziksel ve zihinsel olarak bu zorluklarla başa çıkmaya hazırsanız, yaşınız sizi etkilemeyecektir. Bu, hangi seride yarıştığınıza da bağlı”


Yorumlar

  1. bir schumi taraftarıyım ve hatırladığım en eski şampiyon mika dır.2000 yılındaki schumi-mika çekişmesini çok özlüyorum.aniden ekranda beliren gümüş oku gördüğümde kalp krizi geçirecek gibi oluyordum.imola 2000 deki çekişme,japonyda da schumacher in pite geç gelerek yarışı kazanması ve şampiyonluğunu ilan edişi,okay karacan ın heyecanlı yarış anlatımıları.çok güzeldi.formula 1 eskiden daha zevkliydi.

  2. İnsanlar yaşlanabilir ama teknik baki kalır.
    İmza:Shumi nuri.
    Örnek1:Hagi anternmanlarda hala teknik ve süper goller atıyor,
    Örnek2:Shumi son yarışlarda hızlı olduğunu göstermeye başlamıştı.
    Boşuna mı efsane onlar?

  3. kim demiş alonsonun bacakları ağdalı diye:) bak canın verdiği linke maşallah belgrad ormanları gibi:)

  4. işte o aman her vitaminden tat:a-b-c-d-e

  5. sizin yazdığınız rekabet saygı duyulası.yaşadıkda.ama bu rekabet 3-4 yada 5 daha fazla pilot arasında olursa ne olur.oy oy oy.

  6. sizn söyleğiniz rekabet saygı duyulası tabii.canlı gördükte tabii.ama iki kişi değilde 3-4 yada 5 pilot arasındaki mücadeleye ne dersiniz.

  7. F1'in bana göre en zevkli zamanı sizin rekabetinizin zamanı idi…

  8. Schumacher taraftarı olarak F1'de en çok özlediğim isim Mika'dır.Ve onlarınki gibi bi rekabet kısa dönemde gelmez gibi görünüyo yeni nesile bakılırsa.

  9. çoğu sefer dediğim gibi,
    şu adamların 12 turluk sıralama turlarında resmen koltuğa yığılıyordum.

    yok böyle bir zevk ve heyecan. sonsuz saygılar.

  10. efsane gibi benimde en saygı duyduğum ve en sevdiğim rakibinden akıl dolu açıklayıcı bir demeç.keşke yine ikinizin mücadelelerini izleyebilseydik…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir