Hakkinen, Hamilton'a Kapılarını Açtı

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’un, menajerliğini yapan babası ile yollarını ayırması ve uygun gördüğü birini gelecekte menajeri olarak atamayı düşündüğünü belirtmesinin ardından bu görev için Mika Hakkinen’in adı sıkça geçmeye başlamıştı.

Bu haberleri doğrulamayan Hakkinen, yine de açık kapı bıraktı.

Hakkinen: “Benimle, Lewis’in menajerliği arasında bağ kuran bütün haberler sadece söylenti. Lewis’i yıllardır tanırız, o da bizi tanır. Bu yüzden eğer bir şeye ihtiyacı varsa, bizim hazır olduğumuzu bilir. Geri kalanı tamamıyla onun seçimi”
Yarış kariyeri ardından etkinlikleri bu sefer pistin dışından izleyen Hakkinen, eski günlerini hatırlıyor.
Hakkinen: “Pilot menajerliği çok ilginç, çünkü her zaman çizginin diğer tarafında yer almıştım. Bu genç adamlara bakmak, onların yaşında nasıl olduğumu hatırlamak ve onlara farklı meselelerde tavsiyeler vermek, büyük keyif aldığım bir şey. Tecrübelerinizi başka birine aktarmak ve onunla paylaşmak, size büyük bir duygu kazandırıyor”

Yorumlar

  1. adam gibi adam kimi gibi…

  2. Aman adamım, sakın bu işe girme. Senin zamanındaki gibi değil medya ve taraftarlar. Michael'a laf atan Ferrari taraftarları bile var artık. Sen işin gereği bir açıklama yapmaya kalkarsın, bunlar sana küfrederler. Sen bunu okumayacağın, duymayacağın, kısacası bilmeyeceğin için sorun olmayabilir ama bizler kahroluruz.

  3. büyük üstad beni mclren taraftarı yapan en buyuk şampiyon……
    saygıyla…..

  4. Beni Mclaren manyağı yapan Mikayı yeniden görmek çok güzel olacak inşallh gerçekleşir böle bişey en azından hamiltonda birşeyler öğrenir. Eğer hamilton biraz akıllı olsaydı şimdiye 3 dünya şampiyonluğu olan plotlar arasında olacakdı. Ama genç olmanın verdiği tecrübesizlik ona sdece 1 dünya şampiyonluğu kazandırdı.

  5. Hakkinen'le Raikkonen'de dönseydi,Biri Renault'a biri Williams'a bence muthiş olan grid artık tamamen nirvana'ya ulaşmış olurdu.

  6. sonuna kadar haklısın…

  7. Yusuf  Hitay avatarı

    formula 1 tarihinin gördüğü en adam gibi adam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir