Hakkinen: "Raikkonen'in F1'i İsteyip İstemediğini Bilmiyorum"

yazar:

kategori:

Raikkonen, 2009 sezonu sonunda Ferrari ile yollarını ayırmış ve ralli yapmaya başlamıştı.

Hakkinen’e, Fin pilotların ralliye yatkınlığına atıfta bulunularak, Raikkonen’in F1’e dönüp dönmeyeceği soruldu

Hakkinen: “Ralli, Fin pilotlar için özellikle daha iyi bir olasılık değil; başka bir şey, tamamıyla farklı. Formula 1 ile ulus olarak ciddi bir şekilde bağ kurmadan önce nesiller boyu ralli yaptığımızı unutmayın.”

“Kimi ile de son zamanlarda hiç konuşmadım. Bu yüzden Formula 1’e dönmeyi isteyip istemediğini söyleyemem”


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Haklı olabilirsin evt, ama kiminin dönüp dönmemesi buradaki bir çok arkadaşımın ilgisini tabikii çeker, fakat kiminin dönüp dönmemesiyle alakalı mika nın düşüncelerinin pek kimsenin umurunda olduğunu sanmıyorum…

    Neyse netice haber yapılmış, yabancı kaynaklarda haber yaptıktan sonra haklı olarak burada da çevrilmesini normal karşılamalıyız…

  2. abdullah sana sormuştum ama jetman yorumunun altında çıktı sorum…yanlış anlaşılma olmasın…

  3. son cümleyi biraz açabilirmisin?

  4. raikkonen en sonunda, sadece f-1 e dönüşle ilgili soru sorulmasın diye dönebilir. basının politikası bence bu =)

  5. gereksiz değil.herkesin ağzından herkesin söylediklerini yayınlıyor.takdir sizin.site yönetimi böyle şeyler yayınlamasa idi.yani senin deyiminle gereksiz haberler belki hakkinen in bu konuda ne düşündüğünü sadece tahmin edecektik ama mika açıkca söylemiş.pes diyorum pes.basın ne gördüyse ne duyduysa yazmalı.vallahi pes.

  6. böyle bir suçlamayı kim yapmış.biraz mantıklı olun.belliki hakkinenle ilgili bir basın mensubu ona sorular yöneltmiş.schumi-hamilton-rai ve menejerliğiyle ilgili mika da yanıtlamış sağolsun.siye yönetimi bu haberleri parça parça vermiş niye hepsi ayrı bir konu.üst üste gelmiş normal kardeşim.ne ilgisi varmış mclaren cilikle.

  7. yazmayacaktım ancak dayanamadım. sitenin bundan ne tür bir çıkarı olabilirki popülist davranarak temcit pilavı gibi böyle haberleri önünüze sürsün. site haberi eklese bir suç eklemese başka suç.hiç bir şeye değil de emeğe saygınız olsa keşke. hakkinen ile ilgili 3 haber çıkmış ve editör arkadaşlar bunları çevirmişler. her zaman olduğu gibi de söyleşinin orijinali parçalara bölünmüş ana kaynaklar tarafından ve site ona göre çeviri yapmış. kimsenin burda populist davranma gibi bir hedefi yok, duyan da sitenin bu haberleri çevirerek milyarlar kaldırdığını sanacak.

    aslında hakkinenle ilgili 3 haberin art arda verilmesinin ardından bir kaç kişinin siteyi mclarenci olmakla suçlamasını beklerdim ama tuhaf, hâlâ böyle bir şey yok(!)

    konuyla pek alakasız değil ancak bunu da hatırlatmak isterim. 2009'da ferrari'de 1. ağızdan yeterince pilot olduğunun söylenmesinin ardından raikkonen anlaşması feshedilip alonso getirilmişti.

  8. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    iyi de kızma arkadaşım zaten bu adamla alakalı sitede başka haber cıkmıyorki, reklam kokan hareketler bunlar, site popülist davranıyor gibi me geliyor, adam o kadar söyledi dönmeyeceğini, bunu üzerine hakkinen ne derse desin haber değeri sıfırdır, ilk ağızdan duyduktan sonra, temcit pilavı gibi aynı şeyleri önümüze sürüyolar ki çok gereksiz…

  9. Raikkonen haberleri prim yapıyor medyada, renault da kullandı bunu uzun süre unutmayalım. Adamın geleceği filan yok, muhtemelen de bu şekilde kullanılmaktan bıkmıştır kendisi. Hakkinen'e de kasıtlı sormuştur gazeteci bunu 😉

  10. Aynen ya, adam gelmiyor abicim, bizde cok isterdik fanlari olarak ama adam gelmiyor, kendi takimini kurmus ralli yapacak adam, yapacak bisey varmi? hayir yok, herkes mutlu oldugu yerde olsun, 3 gunluk dunya..

  11. herkez donmicek diyor kendiside dusunmedigini soyluyor.hala niye kasiyorsunuz allah askina.zorlami dondureceksiniz adami..ben bu adamin fanatik taraftariyim ama bu donecek donmicek haberleri bayiltti beni iyice.daha nasil donmicem demeli su basina anlayan varmi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir