Webber: "Kariyerimi Red Bull'da Sonlandıracağım"

yazar:

kategori:

Webber “Kariyerimin devamını Red Bull’da görüyorum. Her sürücü gibi ben de yarış haftasonlarında önlerde mücadele etmeye devam etmek istiyorum.”

“Bu takımla yarışmak çok eğlenceli ve ödüllendirici. Tabi ki bazen sinirler gerilebiliyor. Ancak pit alanında böyle olmayan tek bir kişi bulamazsınız. Öyle olmadığını söyleyen varsa yalan söylüyordur.”

“Açıkçası takımda bazen sorunlar yaşadık ancak geçen sene olduğu gibi 2 sürücünün birden şampiyonluk mücadelesi vermesi nadir durumlardan birisiydi.”

“Umarım Red Bull’la sıkı bir şekilde çalışmaya devam ederim. Red Bull benim her zaman elimden gelenin en iyisini yaptığımı biliyor. Ve tekrar bunu yapacağımı da biliyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Soru:Hangi takım sana ilgi çekici gelir?
    Webber:Şu kırmızı arabalar hep ilgi çekici gelmiştir.

    Tez:Her pilot kırmızı arabayı kullanmak ister.
    Sonuç:Doğru bir tezdir.Pilotların çoğundan duyarız.

    Webber,Alonso ve Massa'dan sonra sevdiğim üçüncü pilot gridde.Redbull'da kalıp vetteli yenmesini,artık sen bırak bu işleri senden geçti diyen carla pist üstünde cevap vermesi dilekleriyle…

  2. Belki de ama Webber iyi bir çizgideydi zaten kariyerinin genelinde.F1 içinde olduğu yıllarda iyi yarışları hep oldu.

  3. Vettel'in yok bi gün kırmızıya binecem yok 5-6 sene daha Red Bull'dayım zırvalamalarına gönderme yapmış gibi geldi.
    Horner'lara da,"Bakın bu adamın gözü dışarda,benden tek artısı da genç olması.O gidici bense kalıcı.." mesajı vermiş.

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Webber şampiyonluk için savaşacağım demiyor ya da diyemiyor.Sadece elinden geleni yaparak kariyerinin devamından bahsetmektedir.Oysa ki bunlar güçlü bir araca sahip olan birisi için çok sıradan temennilerdir.
    Açık sözlü bir insan olan Webber bazı durumları analiz edebilmeyi ve bu yaşananları okumayı öğrenebilmiş.Aslında bunu kore sonrasında verdiği demeçle bizler de anladık.Kendisine sorulan bir soruya ''Redbull'un vetteli takımın yıldızı olarak görmesinden rahatsız olmuyorum.Vettelin ,lotusdaki heikkiden farklı bir şekilde çalıştığını da görmüyorum''demişti.
    Son yarışlarda Uslanmış, akıllanmış,susturulmuş,uyutulmuş gibi halleri dikkatimi çekmeye başladı.Hatta abu dhabide sanki webber yoktu.Başka birisi veya bir robot vardı sanki.Abu dhabideki webberi hiç tanıyamadım.
    Webber adeta ruhlar alemindeydi.Hatta Brezilya podyumunda duracağı basamağı bile şaşırmış diğer basamağa geçmeye kalkmıştı.
    Sözün özü;
    Webber bu yıl ben 2.pilotum diye bağırmayacak.Bazı taşlar yerine oturmuş ya da oturtulmuş gibi görünüyor.Herneyse ,ben şahsen webberi daha uzun süreler pistlerde görmek ve izlemek isterim.Şampiyon olmasını da isterim diyeceğim ama malesef bu bir hayal.Bunun hayal olduğunu düşünmeme sebeb olanlar utansın.

  5. Jaguar'ı kastemiştim,sonra RBR ama Williams'ı unutmuşum.

  6. Webber'in zorlayabilmesinin en büyük nedeni 2003'ten beri orda olması bence.

  7. Ne olursa olsun Webber çok iyi bir insan,çok iyi bir pilot bence.Başına buyruk bir insan,tepkisini yeri geldi mi çok iyi ve anlamlı koyan biri.Red Bull'da şu an sempati duyduğum 3 insandan biridir.Vettel'i RBR'de kimse onun kadar zorlayamazdı.İddialar gelebilir tabi Alonso olsa Vettel mi kalır gibi ama bilemezsiniz;Webber onlar kadar iyi bir pilot,en azından o potansiyeli var.

  8. webber denince ilk akla gelen en azından benim jaguar ve webber gerçekten şaşırtıcıydı ve iyi sounçlardı.kendi ülkesinde minardi ile kazanılan puanda var.
    geçen yıl webber in şampiyon olmasını istemiştim.korede rosberge çarpması hiç sorun değil(kendi elinde değidi her ne kadar iddialarda olsa) keşge rosbergi biçseydi ama pistte tutunsaydı ve galip gelseydi.şampiyon olurdu.şanssızlık.

  9. Webber severler 2003 Brezilya GP'sindeki sıralama turunu hatırlıyorlarmı?Muhteşem bir tur atmıştı Jaguar'la.

  10. Webber'i sevenlerin olduğunu görmek güzel, zira minardi'den bu yana desteklediğim pilot olan webber'e 2010 yılına kadar antipatikten başka bişe söyleyen olduğunu görmemiştim 🙂 Webber 2009'da ayağında ki sakatlıktan çok çekti 2010'u bekleyin derken çok gülünmüştü 🙂 Webber eğer 2010'daki şampiyonluğa kadar gidebilecek temposunu yeni sezonada yansıtırsa 1-2 senelik daha kontrat kapabilir 🙂 Red Bull'a webber dahil olurken red bull için bir şanstı bu, şimdi webber için şampiyonluk yolunda bir şans olarak karşısına çıkıverdi red bull.Umarım şansızlıklarla geçen yılların acısını bir şampiyonlukla noktalarsın dostum!

  11. Gizem Aydın avatarı

    red bullun bana sempatik gelmesinin tek nedeni webber. eğer giderse çok üzülürüm.emekli olursa zaten dünya başıam yıkılır heralde

  12. yakışır webber.sana yakışır.asi deli dolu haksızlığa tahammül edemeyen yardımsever kendi doğrularını savunan vs vs pilotluğu bir kenara gerçek bir insan.webber için en hayırlısı ne ise o olur umarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir