Alonso, Gelecekte Takım Patronluğuna Sıcak Bakmıyor

yazar:

kategori:

29 yaşındaki İspanyol, Ferrari ile uzun ve mutlu bir sürecin içinde gibi görünüyor ama Marca gazetesi, kokpittan uzak kaldığında ne yapacağını sordu.

Takım idaresinin bir seçenek olup olmadığı sorusuna Alonso: “Bugün için hayır derim. Çünkü sevdiğim şey, sürmek”

“Ama bir gün F1’den ayrılmak zor olacak. Çünkü hayatım boyunca sürüş yaptım”

Ama emekli olduğu zaman için Alonso: “Diğer işler yerine karting ile hafta sonuma eğlence katmayı tercih edeceğimi düşünüyorum”

Çüfte dünya şampiyonu, 30-40 sene boyunca yarışlara bağlı kalmanın, Formula 1 pilotlarının sadakatini gösterdiğini söyledi.

Ferrari pilotu ayrıca gelecekte bir ihtimal, Asturias’taki kendi karting pistinde genç bir pilotu destekleyebileceğini veya yarış pilotları üzerine çalışabileceğini belirtti.


Yorumlar

  1. pilotunuzun girdiği içinde bulunduğu ve bundan sonrada içinde olma ihtimali yükse şaibeli olaylar çoğunuzu saldırgan yapmış:) basit pilotları geçemeyerek hediye ettiği şampiyonlukta bu duygunuzu tavan yaptırdı…merak etmeyin cicim aylarının bitmesine az kaldı. üç beş yarış kötü gitsin kazanmak için her yolu mübah gören o biricik çok asil pilotunuzu göreceğim. bakalıp ne kulplar takacak başarısızlığına mazeret olarak…o zaman ben kahvemi keyifle içip kahkahalarla güleceğim:)))siz dürüst olmayan bir pilotun peşinde onun yalancı şahitliğini yapa yapa ne duruma düşüyorsunuz anayacaksınız ama geç olacak…f1 tarihinin gelmiş geçmiş en…….işte…

  2. madem teknik bilgiler dikkatini çekmiyor. f1 i neden izliyorsun? ben söyleyeyim, milletle aşık atmak için izliyorsun demekki. magazinsel yani 🙂 ben mekanikciyim, benim çokmu işime yarıytor sanki. ama işime yaramıyor diye bilmemelimiyim. her zamanki gibi gereksiz laf yetiştirme sendromu!

  3. Yorumumun başında söyledim beni destekler bir yorumun altına o tarz bir mesaj yazarsan ben onu üzerime alırım, yanlış anlaşılma olabilir bir daha ki sefere daha açıklayıcı yazarsan bende tepki vermem, yazdığın ağır bir hitap tarzı çünkü.

  4. speeder o ifadeleri şahsın için kullanmadım. sorsaydın yazardım. evvelki bir mesele senle alakası yok.

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Çok dengesiz ,mantıksız ve absürt bir yorum.
    Komşunun tavuğu kaz gibi görünürmüş.Kendi takımını ve pilotunu konu eden haberler boş boş yorumsuz beklerken ,Alonso haberlerinin altında şaklabanlık yapmak yeni moda olsa gerek.
    Ben de son zamanlarda şöyle bir kanı oluştu:Eğer ciddiye alınmak,adından sözettirmek, tanınmak ve diğerlerinin takdir ve teşekkürlerini almak istiyorsan Alonso haberlerinin müdavimi olacaksın.Aksi halde unutulur gidersin.Kimse seni ciddiye almaz..

  6. Afedersiniz ama başlık Alonso başlığı, bu başlık altına yorum yazan taraftarları neden pilotunu korumak zorunda bırakılıyor. Nedenini söyleyim sizler yüzünden sizin kışkırtan yorumlarımız yüzünden pilotumuzu savunmak mecburiyetinde bırakılıyoruz, bu başlık altına Alonsocu arkadaşlarımı kışkırttıktan sonra bir de karşımıza geçip "Burada Alonso'yu savunmak için bulunuyorsunuz" deme hakkına sahip değilsiniz hiç biriniz.

  7. "Yorumlarımı beğenmeyebilirsin şikayet edebilirsin saygı duyarım. ama beğenmediğinden dolayı şahsa nahoş küfür içerikli hakaretamiz davranan kişileri destekler yorumlar yazmak ne derece doğru?"
    Buradaki yorumunu üzerime alıyorum çünkü Nebuchadnezzar nickli rkadaşım beni destekler bir yorum yaptı. Ben ne zaman herhangi bir küfürlü-hakaret içeren yorum yazmışım bana bir tane göster kaldı ki şu zamana kadar yaptığım yorumlarımın bir tanesi bile silinmedi ya da şu zamana kadar uyarı hiç almadım. Ama aynı şeyi sizler için söyleyemeyeceğim, bildiğim kadarıyla burada kışkırtan yorumlarından dolayı siteden atılıp farklı nicklerle üye olan bir çok Mclaren ve Kimi taraftarı var. Direk kişi adı söylemiyorum onlar kendilerini biliyorlar zaten. O nedenle burada sen Alonsocu arkadaşlarıma özellikle de şahsıma ithamlarda bulunamazsın haddini bil!!!

  8. Alonso&Massa  avatarı

    Motor konusunu öğren yoksa pilotun gibi yolda kalırsın.

  9. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Takım Patronu Alonso : Geçmek zorundasın onu ..
    Pilot : Deniyorum olmauyor bir türlü !
    Takım Patronu Alnso : Pit duvarına it onu, çarp ona..
    Pilot : Yapamam !!
    Takım Patronu Alonso : Tamam çatıda bir keskin nişancımız var, ben hallediyorum, sen sürmene bak..:))

  10. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Akıl hocası Briatore gibi olurdu sanırım.Ama Alonso daha tehlikeli, düşünmek bile istemiyorum..Geçmişte yaptırdıkları ve son iddialar (ki ben inanıyorum Alonso bu herşeyi yapar) onun nasıl bir takım patronu olacağını gösteriyor bize.

  11. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ahmet Kara veya nam-ı diğer rossberg nickli arkadaşım.Fikirlerine saygı duyarım.Lakin Alonso'nun ne senin gibi arkadaşların birden fazla nick alarak yaptığı hakaretlerden ne de benim kendisini antialonsoculara karşı koruduğumdan (senin tabirinle) haberi bile yok.Tüm pilotlar Şurada geçen mevzuları ve karşılıklı atışmaları görseler belki gülerler.
    Elbette karşıt görüşler ve değişik fikirler olacaktır.Lakin bunları burada yorum adı altında belirtirken biraz dikkatli olmak gerekir.Alonso haberleri adeta şifahane gibi muamele görüyor.Sıkıntısı olan herkes soluğu Alonso haberleri altında alıyor.Bak bir örnek vereyim.Öğleye doğru bir mclaren haberi yayınlandı.Aslında önemli bir konu.Whitmarsh,2013 de motor kuralları değişikliğini gözardı etmediklerini ve hırslı olduklarını belirtiyor.Kimbilir belki de mp4 12c,F1 motoruna ilk adım için büyük bir referans olabilir.Dennisin en büyük hayali de bu olsa gerek.Amma velakin Konunun altında inler cinler top oynuyor malesef..

    Hakaret ve küfür içermediği müddetçe tüm karşıt görüşlere ve eleştirilere açığım.Burada uluorta msn adreslerini verip birileriyle arkadaşlık kurup sonra da arkadaşını önce tehdit edip sonra da satıp tüm görüşmeleri burada yayınlayanlar var.Hiç tasvip etmiyorum.Yeni bişeyler bulamayınca bozuk plak gibi hep aynı şeyleri tekrarlayan kişilere de farklı bir gözle bakmaktayım.Bişey bilmediği halde diğerlerinin yazdıklarını tasdikleyen ve onları kulaktan dolma bir şekilde her Alonso haberinin altına yazanlarla işim olmaz.Yanlış anlaşılmasın benim sözüm ortaya söylenmiştir.Gideceği yeri iyi bilir..

  12. Kotulemektir derken yine Alonso`yu koruma maksadiyladir, yanlis anlasilmasin 🙂

  13. Bence Nebuchadnezzar`in buralarda olmasinin tek nedeni Alonso`yu korumaktir, bakiniz yorumlarinin 4 de 3 u ya Alonso`yu korumaktadir yada zamaninda Alonso`ya rakip olmus bir pilotu kotulemektir 🙂

  14. tahir…
    senin msn de görüşme teklifine olumlu cevap vermediğim günden beri bana gıcık olduğunun ve beni sevmediğinin farkındayım. o gün bir arkadaşla şiddetli tartışman(nazar ile alakalı bir konuydu arkadaş haklıydı)açıkçası senle alakalı bende fazla çocuksu ve asabi bir izlenim bıraktı. tartıştığın arkadaşla msn de görüştüm ama senle görüşmedim. şu anda fikrim değişmiş değil senle alakalı…

    madem bu kadar seviyorsun msn de görüşmeyi bana habire sallayan senin "usta" tabir ettiğin kişinin görüşme teklifine neden olumlu cevap vermedin? yoksa kimi ye ve onun fanlarına gizliden gizliye bir hayranlığınmı var?

    teknik bilgim olmadığını ifade etmişsin. haklısın açıkçası ilgimi çekmiyor. çokda gerçek hayatta işime yarayacağını zannetmiyorum. kullandığımız arabalarda kanat ayarına ihtiyaç yok kers yok pit stratejisi benzin almaya giderken oluyor bazen:) öyle 20-30 turda bir lastik değiştirmiyoruz. kendimden daha çömez birinin peşindede 40 tur takılmam istersem kısa sürede geçerim. japon fobim yoktur. sponsor desteğine ihtiyacım yok. bir işim var motor tamir vs.bir işle uğraşacağımı düşünmüyorum. o yüzden teknik bilgi durumu böyle…

    yorumlarımı beğenmeyebilirsin şikayet edebilirsin saygı duyarım. ama beğenmediğinden dolayı şahsa nahoş küfür içerikli hakaretamiz davranan kişileri destekler yorumlar yazmak ne derece doğru?

    herşeye rağmen iyi bir çocuksun…

  15. olabilir canım, niye olmasın? gridde en fazla para kazanan pilot, şimdiye kadar kazandıkalrı da cabası. mesela bir toro rosso, lotus, sauber gibi fazla yüksek maliyetli olmayan bir takımı satın alıp patronluk yapabilir. başarılı olur ya da olmaz, bunu kendisi de dahil olmak üzere kimse bilemez, bu işin başka tarafı. ama emekli olduğunda orta halli bir takımı satın alıp isterse patronluk yapabilecek güce sahip olacağı kesin.

  16. Alonso&Massa  avatarı

    Nebuchadnezzar arkadaşımızın her dediğine katılıyorum.

    Bununla birlikte bende olmayacağını düşünüyorum.Diğer sporlardada buna benzer örnekler var.O sporda çok başarılı olurlar ama iş başa geçmek olduğunda genelde başarısız olurlar.Bunun en büyük örneği futbol (her ne kadar sevmesemde)
    F1'de ise Prost,Lauda gibi örnekler var.Schumacher'in Ferrari içinde çok pasif kalması var.Ama öte yandan Minardi,Jordan gibi muthiş başarılarda var.Ben pilotların takım patronu olacağına inanmıyorum.
    Şahsen İspanya'dan genç yetenekleri bulmasını ve onlara yardımcı olmasını isterim.Ama 10 sene veya daha sonra.

  17. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Nedeni çok basit speeder 86 kardeşim.Burada sadece Alonso haberlerinde boy gösterebiliyorlar.Başka bir konu ilgilerini çekmiyor.Zaten teknik bilgi de olmayınca tek çare Alonsoya sallamak ve sallayana tebrikler +1 falan demek.
    Alonso taraftarlarını sinir etmekten zevk alıyorum diyen bir şahsın yorumlarının altına cevap niteliğinde yorum yazdığınız zaman o kişi kendisini bişey zannediyor, amacına ulaşıyor.Her yazdıklarının birileri tarafından ciddiye alınması onları mutlu etmektedir.(((23.olsam haberi altındaki yorumlara dikkat)) 2008 yılında massaya söylemediğini bırakmayan adamlar bugün sıkı bir massa taraftarıdır.

  18. Çok merak içindeyim neden bir Alonso haberine taraftarlarından önce başka takım ya da pilotları destekleyen kişiler yorum yapıyor ilginç doğrusu:D

    Neyse bence Alonso iyi bir takım patronu olur çünkü o yeteneğe sahip olduğunu düşünüyorum, umarım F1'den kendini soyutlamaz emekli olduktan sonra.

  19. briatore ile bir iş yaparlar sanırım. eskiye dayanan özel bir ilişkileri var.

  20. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    alonso'dan takım patronluğu olmaz
    çünkü kendine has bir duruşu yok
    en azından ben göremedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir