Hırvatistan F1'e Girişi Düşünüyor

yazar:

kategori:

Vecernji List gazetesindeki habere göre FIA, Bernie Ecclestone ve pist tasarımcısı Hermann Tilke, başkent Zagreb’in hemen dışı için düşünülen projeyi destekliyor.

Yine habere göre tahmini bütçe 250 Milyon € ve bu para, özel yatırımcılar tarafından sağlanacak, ayrıca hükümet, brökratik işlemlerin kolaylaştırılmasında destek sunacak.

Projenin tamamlanmasının 18 ay sürmesi bekleniyor.


Yorumlar

  1. dünyada 6-7 milyar insan içinde pist tasarlamak için kafası çalışan tek insan evladı tilke mi? gördük ki tasarladığı pistlerde ancak inekler yürüyüşe çıkabilir, ancak uzaktan kumandalı araçlar birbirini (mücadele ederek) geçebilir.

    F1Racing'de "geçiş çalışma grubu"nun yaptığı çok çarpıcı bir analiz vardı. sezon içerisinde yapılan geçişlerin %90'ı, belli bazı pistlerin bazı virajlarında yapılmış. rakamlar açıkça bağırıyor, geçiş yapabilmek için önce adam gibi bir pist ve virajlar tasarlanmalı. bunun için de amerika'yı yeniden keşfetmeye falan gerek yok, bakın brezilya'ya, spa'ya, monza'ya, kanada'ya.. hiç bir şey beceremiyorsanız bile alın elinize kopya kağıdını, kopyasını çıkarıp aynı pisti başka yerlere yapın. eminim şimdiki dandik pistlerden daha güzel olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir