Boullier: "Kubica Konusunda İki Hafta Beklenmeli"

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot, ralli kazasının ardından geçirdiği bir dizi ameliyatın ardından İtalya’daki hastanede iyileşmeye çalışıyor.

Kubica asıl hasarı sağ elinden aldı ve kazada neredeyse bu uzvunu kaybedecekti.

Polonyalı pilot her ne kadar da spora geri dönüş için azim gösterse de Boullier, onun geri dönüp dönemeyeceği için henüz bir şey söylenemeyeceğini belirtti.

BBC Radyo 5 Canlı’ya konuşan Boullier: “Güzel bir şekilde iyileşiyor ve iyileşme süreci, bu durumda hayal edebileceğiniz kadar iyi gidiyor.”

“Hâlâ çok erken; rehabilitasyonu daha bu hafta başladı. Eli ve dirseği, kazada hasar alan zorlayıcı bölümler”

“Bana göre iyileşme süreci konusunda net bir fikre sahip olmak için iki hafta daha beklememiz gerek”

“(iyileşmesinin) nasıl gideceğini anlamak onun için kolay değil ve şimdi moral durumu da onun için zor. Çünkü açıkçası çalışıp geri dönmenin ne kadar zor olduğunu fark ediyorsunuz”

Bununla birlikte Renault patronu, Kubica ile temasta olan herkesin, Polonyalı pilotun olumlu tavrı karşısında şaşırdığını ifade etti.

Boullier: “İtalya’daki hastanede herkesi şaşırttı. Bütün doktorlar bana geldi ve zihinsel durumunun bu kadar güçlü olmasından etkilendiklerini söyledi. Hatta gülümsüyordu. Orası için bir örnekti.”


Yorumlar

  1. Ah be abi,hala inanamıyorum olanlara yaa,geri dönemeyecek olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum,tam bir yıkım olur,Allahım sen sağlık ver bir an önce.Amin.

  2. Ah be Kubica neler neler yapacaktık bu sezon hepsi yıkıldı gitti

  3. inşallah iyileşebilir ama bu sözlere bakıldığında kubica dönemeyecek allah kahretsin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir