Webber: "Red Bull Sezona Hazır"

yazar:

kategori:

Bir çok kişi, Red Bull’un bu sene de yenilmesi gereken takım olduğunu düşünüyor ve Barselona’da ilk günü zirvede tamamlayan Mark Webber de hazırlıklardan memnun olduğunu söyledi.

Webber “Daha fazla zaman ile hep daha iyi olursunuz ancak artık sezona hazır olduğumuzu düşünüyorum. Yarışlar başladığında nerede olduğumuzu göreceğiz.”

“Yarışlara gittiğinizde ne kadar güçlü olduğunuzu ya da zayıf yanlarınızı daha iyi anlarsınız. Dayanıklılık, performans, pit stoplar, organizasyon, cumartesi ve pazar günleri, her şey hazırlıklara dahil. Tüm hafta sonu test olacak ve o zaman göreceğiz. Bunları görmeye az kaldı.” dedi.

Webber hazırlıklarından memnun olsa da, en önde olacakları konusunda erken konuşmak istemediğini söyledi.

Webber “İlk yarışa gidip herkesi yok edeceğimizi söylemeyeceğiz çünkü bu boşuna olur. Benzer performansta bir çok takım var, bu konuda endişelenmeyin.”

“Takımın inanılmaz seviyede motive olduğu açık ve organizasyon açısından harika durumdayız. Geçen sene başardıklarımızın üstüne ekleme yapıyoruz.”

“Ancak geride kalan 8 haftaya bakarak çok şey söyleyemeyiz çünkü herkes benzer performans gösteriyorlar. Ferrari burada değil ve Mclaren de görünmüyor.”

“Yarışmamız lazım. Ne yazık ki ancak yarış günü, belki sıralama günü size daha fazlasını söyleyebilirim. O zaman % 60 fikrimiz olacak. Ancak % 40 yarıştan sonra doğrulanacak.” dedi.

Webber ayrıca, Red Bull’un şu ana kadar performansını sakladığı yönündeki iddiaları gülerek karşıladı ve bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

 


Yorumlar

  1. Alonso&Massa  avatarı

    Webber, Nick Heidfeld'in 'Red Bull gerçek hızını henüz göstermedi' yorumunu duyunca güldü ve 'Hiç de değil. Ona katılmayı çok isterdim. Şu anda kimseyle oyun oynayacak vaktimiz yok.' karşılığını verdi.

    Zaten son testlerdede gücünü göstermeyecekte ne zaman gösterecek diye düşünmüştüm.Umarım 2010daki gibi sıralamaları domine etmezler.Yarışlardan önce sıralamalardada yaşarız aynı heyecanı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir