Red Bull, Vettel'i Kaybetmekten Korkmuyor

yazar:

kategori:

Vettel’in 2010’da şampiyon olmasının ardından adı bir çok kez Ferrari ve Mercedes takımlarıyla anıldı. Vettel’in Red Bull anlaşması ise sadece bu sene için var ve 2012 için seçeneğinin ne derecede olduğu bilinmiyor.

Mateschitz “Onu kaybetmek korkmak ifadesini Red Bull içerisinde kullanmamız uygun olmaz. Sebastian bizde rahat olduğu ve kazanabileceği bir araca sahip olduğu sürece bir yere gideceğini düşünmüyorum.” 

“Bir gün Ferrari ya da Mercedes’e gitmek istediğini söylerse bunu anlarız. Güzel kızı olan bir çok anne var, ona izin veririz.” dedi.

MAteschitz ayrıca, Mark Webber’in 2011’de takımdan eşit destek alacağını yineledi.

Mateschitz “Mark’ın kişiliği farklı ancak o da Sebastian kadar iyi. Her ikisi de muhteşem savaşçılar ve bu savaşı kazanabilirler.” dedi.

 


Yorumlar

  1. öyledir tabi ancak redbull gerçekten daha iyi ve aracın mükemmel olan performansını daha da ileri taşıyacak birini bulmalı; Alonso hamilton veya rosberg, rai gibi(ki hepsini sevmem)yani geçen sene 12. yarışta şampiyonl-uğu cebe koyacak birini

  2. öyledir tabi ancak redbull gerçekten daha iyi ve aracın mükemmel olan performansını daha da ileri taşıyacak birini bulmalı; Alonso hamilton veya rosberg, rai gibi(ki hepsini sevmem)yani geçen sene 12. yarışta şampiyonl-uğu cebe koyacak birini

  3. Vettel toro rossoda kaç yarış çıkardı ve neyi başardı? bir anlatta hepimiz anlayalım?

  4. Bu adam ölmedimi daha ya konuşup durmayın !

  5. Sen acaba kaç tane f1 yarışı izledin ? Vettel in Torro Rosso da ne yaptığını bilmediğini düşünerek bu yorumu yaptın heralde.

  6. önümüzde ki sezon raikonen redbulla gelir seb de massanın yerine ferrariye gider.ne hayal kurdum ama:)

  7. Vettel hızlı ama üstün yetenekleri olan bir pilot değil. belki tecrübesi arttıkca bazı edinimleri artabilir. ancak yarışın atmosferini koklamak ve buna göre strateji geliştirmek, soğukkanlı davranmak gibi meziyetleri hiç yok. bence bu spor için bu özellikler şart. şimdi çok hızlı bir araca sahip ve bu meziyetlerin eksikliğini hissetmiyor. ortalama bir araca geçtiğinde herkes ne olduğunu anlayacaktır :)))

  8. Geçen seneki Red bull aracına Raikkonen'i yerleştireceklerdiki,görecektiniz açıkara şampiyonluk nasıl geliyordu.

  9. patron akıllı…geçen sene bu pilotlar az kaldı kendi elleriyle hediye edeceklerdi şampiyonluğu…ve aracın çok iyi olmasından dolayı şampiyonluğu aldılar. bunu biliyor. vettel gibi çok pilot var o da bunun farkında…yani diyorki gidersen arkandan bakıp ağlamayız…

  10. Dietrich de genç pilot yetiştirme programından emin ki böyle açıklamalar yapıyor. "Yani Bir Vettel gider, 2 Vettel gelir." düşüncesindeler. Alguersuari ve Buemi aynen Vettel'in yetiştirildiği gibi yetişiyor zaten. Ee alttan Daniel Ricciardo ve Jean Eric Vergne geliyor. Hatta Carlos Sainz Junior bile bu kadronun içinde.

  11. Alonso&Massa  avatarı

    Mateschitzte amma büyük,Vettel yanında amma ufak kalmış.

  12. matesichtz şunu diyor:hızlı bir pilotunuz olabilir (oda muamma ama hadi öyle diyelim zira defalarca webbere geçilen ben değildim seb di)! ama tecrübe edinememişse ve büyük hatalar yapıyorsa istikrarsızsa kendisi seçimini yapar ve istediği takımda kalır.daha önemlisi gidebilir diyor çünkü vettelin piyasasını yükseltmek istemiyor ve istikrrlı pilot istiyor.zira ondan daha değerli belkide 10 adet pilot var üstelik ondan daha istikrarlı ve daha düşük fiyatla anlaşacak pilotlar.yada toro rossodan gelecek bir alguersuari(yetenekli bir çaylaktı)

  13. şu an ki söylentiler doğrultusunnda da geride bırakılan son iki sezon çıkarımlarından da RB nin çoğu pilotu şampiyon yapabilecekken bazı pilotların her takımda şampiyon olabilme gibi bir şansı olmuyor herkes durumun farkında

  14. Rbr6 gibi bir makina verdikten sonra Vettel şampiyon olmazda Alguarsi olur hepsi :)) Neden korksunlar ki

  15. alperdunga olaya bukadar basit bakma bence redbull vetteli en alt kademeden bu zamana getirdi burda takımın demek istediği başkasınıda buraya getiririz imasıdır biliyorsun torro rossolarda acemi pilotları tecrübe edindiriyorlar.

  16. ben olsam da hiç mi hiç korkmazdım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir