Webber, Takım İçi Tansiyonun Sona Ermesini İstiyor

yazar:

kategori:

2010’da her iki Red Bull pilotunun şampiyonluk mücadelesi verdiği dönemde, zaman zaman Webber ile takım arkadaşı ve takımı ile ipler gerilmiş ve sonunda Vettel kazanmıştı.

Webber “Şu anda sadece tek bir aracımız var ve bu yüzden onu kullanamazsak sorun olur. İkinci aracımız olduğunda bakalım neler olacak!”

“Geçen sene şüphesiz çok şey öğrendik. Tüm takım ve her ikimiz için sansasyonel bir sezon oldu. Tabiki biraz daha farklı sonuç isterdim ancak bu spor ve bu sporda mücadele veriyoruz.”

“Günnü sonunda sadece tek bir kişi şampiyon olabiliyor ve Lewis, Fernando ve ben şampiyonluğu kaybettik. Bu sene henüz benzer sonuçlar için mücadele edip edemeyeceğimizi bilemiyoruz.”

“Eğer aynı şekilde devam edemezsek o zaman daha az gerilim olur. Ancak geçen sene oldukça yegane bir durum söz konusuydu. Aynı takım adına yarışan iki sürücünün aynı anda şampiyonluk mücadelesi vermesi pek sık rastlanan bir durum değildir. Umarım bu yine olur, bu konuda çok şey öğrendik.”

“Ancak bu tamamen geride kalan bir bant. İnsanlar bu konu hakkında konuşmaya devam ediyorlar ancak bu artık kırık bir kaset gibi. Umarım 70 yaşıma geldiğimde de halâ bana Sebastian’ı sevip sevmediğimi sormazlar.” dedi.


Yorumlar

  1. rocco junior avatarı

    Her takımda var esas oğlan sinan kardeş,boşuna kimse kendini kandırmasın sadece biz daha aleni yapıyoruz ama 2007 2008 sezonlarına bakarsanız en eşit yaklaşımı Ferrari'nin yaptığını görürsünüz.İki pilotta art arda sezonlarda birbirine yardım etti birisi kazanırken diğeri son yarışın son metrelerinde 1 puanla kaçırdı.Yani tutturdunuz bir Ferrarifobi ona göre bol keseden atıyorsunuz.Açın bir geçmiş sezonları izleyin nedir bu sizin Ferrari ile alıp veremediğiniz anlamıyorum.Üstelik bariz aynı şekilde yol vermeler ile,hatalar,telsiz konuşmaları ve şifreli mesajlar ile dolu açın bakın biraz ya lütfen.Sanki Ferrari'den başkası takım emri uygulamıyor hey Allahım=)
    Adan alenen 2.pilot için hiç fena sayılmaz diyor daha ne desin alıp gözünüze mi soksun görün diye arkadaşlar

  2. Evet Vettel yol istemedi direk şampiyonluğu istedi çünkü, göz göre göre Vetteli şampiyon yaptı takım, Weberden çıkan ön kanadı Vettele takmalar vs., üstelik Webber tüm dünyaya duyurdu bu gerçeği "İkinci pilot için hiç fena değil" diyerek,sizse hala yok bizde takım emri diyebiliyorsunuz şaşıyorum.

  3. Salim senin dediğin Ferraride olur Mclarende Redbullda olmaz yol isteyen kimse yok bu iki takımda yolu alamazsan ya vettel gibi gider takım arkadaşına çarparsın yada alonso gibi suikast düşünüp başka takıma gidersin geçemeyeceğini anladığında.

  4. 2. pilota yakışan açıklamalar olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir