Rossi Ducati İçin Stilini Değiştirecek

yazar:

kategori:

7 kere MotoGP şampiyonu olan Rossi, bu sene öncesinde Ducati’ye geçiş yaptı ancak testlerde liderlerin çok gerisinde grafik sergiledi.

Rossi “Bu motor tamamen arkadan kaymayla sürülmek zorunda ve bu açıdan virajlarda dönmek için arkayı çok kaydırmak gerekiyor.”

“Kıyaslama yaparsak Ducati bu açıdan Yamaha’ya göre çok farklı. Ancak bu sorunları çözmeye çalışıyorum ve zamanla iyi bir şekilde gelişebileceğimizi düşünüyorum.”

“Şu anda en çok virajları dönerken geride kalıyoruz. Şu anda bu motoru kontrol etmenin tek yolu onun tarzına uymak, bu motorun DNA’sında arkadan kayarak dönme var.” dedi.

İtalyan sürücü, ayarlarda değişiklikler yaparak durumu biraz daha düzeltebileceklerini düşünüyor.

Rossi “Belirlediğimiz bazı sorunlar var ve bunları hızlı bir şekilde çözebiliriz. Bunlar motorun hızlanma anındaki davranışları, çekiş kontrolü ve elektronik kontrol.”

“Bunların dışında kontrolde eksikler var. Motorun daha iyi dönmesini sağlamalıyız. Şu an için Desmosedici çok fazla önden kayıyor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Hi

    I would like to advertise my www

    I come from Germany.
    I made my first blog. Do you like it?

    Check here
    Thank you.

  2. heycanla beklioruz 20 martı:)

  3. Sadece heyecan arıyo bence 😀 Yoksa kim bırakıp gider fıstık gibi takımı 😀 Hangi takım hangi motor olursa olsun Rossi yine Rossi'dir arkadaş 😀

  4. Alonso&Massa  avatarı

    Rossi'nin takım değiştirmesi iyi olmuş.Eğer onun motoru iyi olmazsa diğerlerine nasıl şans doğar.Rossi bırakınca tour de France bile daha zevkli olacak Moto GP'den.Bunu geçen sene gördük zaten.

  5. Tolga Soydan avatarı

    arkadan kaymayı stoner çok iyi yapıyodu

  6. takım değiştirmen iyi olmuş o zaman

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir