Rosberg, Mercedes'in Güncellemeriyle Heyecanlandı

yazar:

kategori:

Takımın bu hafta bir çok yeni parçayı araca katması bekleniyor ve bu yenilikler kapsamında bugün yeni yandan çıkışlı egzozla birlikte aerodinamik bazı değişiklikler vardı.

Rosberg “Büyük bir adım atmayı umuyoruz ve umutlu olduğumu söyleyebilirim. İyimserim. Heyecanlıyım çünkü hızlı olacağımızı düşünüyorum. Hepsi bu, araç daha iyi görünüyor. Bu sürücü olarak keyif aldığınız bir şey. Bu yüzden sabırsızlanıyorum ve bugün her zmana hoş olan gülümsemeler vardı.” dedi.

Rosberg henüz yeni paketin tamamını denemese de, denedikleri parçaların aracı iyileştirdiğini söyledi.

Rosberg “Rasgele yeni parçalar denedik. Bazen iyi, bazen kötüydü. Parçaların bazıları şu anki araçla çalışmayabilir ancak bir çok yeni parça gelecek ve araç yenilenecek. Ancak bugünkü parçalarla performansta hareket vardı ve etkileyiciydi.”

“Bu yüzden umutluyum ve zamanla gelecek tüm parçalarla harika iş çıkardığımızı düşünüyorum. Günler ilerledikçe daha fazlası gelecek. Eğer hava koşulları uygun olmazsa tüm paketi test edemeyebiliriz çünkü tüm paketi testlerin sonunda kullanmayı planlıyoruz ancak koşullar iyi olursa testler de iyi olacak.” dedi.

Rosberg, tahmin yürütmekten kaçınsa da Mercedes’in geçen seneye göre sezona daha iyi başlangıç yapacağını söyledi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir