Vettel, Red Bull'un Performansı Konusunda Sakin

yazar:

kategori:

2011 sezonu öncesinde gerçekleştirilen son Barselona testlerinin ilk 2 gününe Red Bull sürücüleri Mark Webber ve Sebastian Vettel damgalarını vurdular.

Vettel “Bunu söylemek için erken. Tur zamanları da şu an için aldatıcı. Bazen en hızlı konfigürasyonda 0.8 – 0.9 sn yavaş kalıyorsunuz. Bu yüzden diğerlerinin de neler yaptığını anlamak zor.”

“Ancak yine çok iyi turlar attık ve genellikle dayanıklılık açısından büyük sorunlar yaşamadık.  Hızımız da şu an için iyi görünüyor. Ancak gerçekten nerede olduğumuzu Melbourne’de göreceğiz.” dedi.

Vettel, geçen sene şampiyon olmalarına rağmen bu sene öncesinde Red Bull’un sıfırdan başladığını düşündüğünü söyledi.

Vettel “Şubattan beri tekerlekler dönüyor ve çalışmamız gereken çok şey, çözmemiz gereken çok sorun var. Araçta çok fazla yeni şey var, yeni lastikler var ve bunlar yeterince meşgul ediyor.”

“Sezon başlamadı ancak bu sene lastikler konusunda çok fazla yeni şey var. Bu yüzden ne kadar hızlı olduğumuzu söylemek zor ancak genel olarak aracımız iyi ve dayanıklı görünüyor.”

“Şu ana kadar büyük sorun yaşamadık ve diğerlerine göre iyi görünüyoruz. Tam olarak ne kadar iyi olduğumuzu görmek için 1 yarış olmasını beklemeliyiz ve Malezya’da ya da sonrasında ne olduğunu göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sizi rahat konuşturmayan takımıda söyleyinde bizde bilelim…

  2. Alonso&Massa  avatarı

    Açıkçası Ferrari uzun turlarda iyi görünüyor.Redbull yine öyle.Bugün Mercedes'in uzun sürüşleri fena değildi.Mclaren de dahil olacaktır.Umarım herkes yakın olur.En azından 3-4 takım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir