Sauber: "RB7 İle Boy Ölçüşülemez"

yazar:

kategori:

Ama İtalyan La Gazzetta dello Sport, bir istatistik yayımladı ve orada, sezon öncesi testlerde aslında şimdiye kadar ortalama en iyi derecenin Ferrari’ye ait olduğu gösterildi

Yine aynı istatistikte Red Bull, ancak Mercedes’in arkasında 3. sıraya koyuldu; ardından da son şampiyonun, gücünü sakladığı iddia edildi.

McLaren ise Renault, Toro Rosso ve Williams’ın hemen ardında yer aldı.

Barselona’da Çarşamba günü zirvde yer alan Red Bull’dan Sebastian Vettel: “Büyük bir dayanıklılık sorunu yaşamadan birçok tur attık”

“Hız konusunda ise açık bir şekilde iyi görünüyor. Ama nerede olduğumuzu görmek için Avustralya veya Malezya’ya, hatta Çin’e kadar beklememiz gerektiğini düşünüyorum”

RB7’nin en hızlı araç görüntüsünde olduğu söylenince Vettel: “Daha bir yarış yapmadan bu nasıl söylenebilir ki?”

İtalyan gazeteye göre tek turda Red Bull, en yakın rakibi F150 önünde 0,6 saniye hızlı.


Yorumlar

  1. bu sene kilit lastikler olacak ve tabiki pilota bagli gecen sene alonso ve massa gibi alonso sampiyonluga giderken massa koca sezon bocaladi hep ayna seyden sikeyet etti lastik tutunmasi bence de redbull gercek gücünü sakliyor andian weney gercekten cok tilki onlar yeteri kadar hizlilar su an tek testleri dayaniklilik

  2. Alonso&Massa  avatarı

    Gary Andersson takımları değerlendirmiş.Ferrari hakkında söyle bir lafı var:RBR ile baş edecek kadar hızlı değilmi,yoksa gücünü gerektiği zamanmı gösterecek(çünkü kendilerine çok güveniyorlar).Uzun sürüşlere bakarsak 2. seçenek vede dileğimiz bu yönde.
    Mercedes yine paketinden memnun.Williams,STR,Renault yine öyle.Mclaren gelişecektir.Bakalım,RBR pilotlarınında dediği gibi hiç yarışmadan bilimeyeceğiz.

  3. saklanılan bişey yok ya.şubat testlerinde de öyle dediler durdular en iyi dereceyi massa yaptı.Şimdi ise güncellenmiş şase,egzoz,vs ile geldik cok daha iyiyz bence ve ferrari nerdeyse hiç sıralama çalışmadı.

  4. Sıralama turlarını yine domine etmesinlerde o bize yeter 😀

  5. Alonso&Massa  avatarı

    0.6 saniye fark olduğunu sanmam.Hatta Ferrari daha iyi lastik kullanıyor.Ferrari aero güncellemelerle geldi.Artı gazetelerin yorumlarından ziyade pilotların demeçleri önemli.Mclaren pilotları bile o kadar karamsarlıktan sonra kazanabiliriz diyor.Geçen sene gördük herşey nasıl değişiyor.Ama Redbull'un yine Silverstone veya Barcelona gibi pistlerde sadece sıralama turlarında bu tarz bir avantajı olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir