Trulli, Dayanıklılık Konusunda Endişeli

yazar:

kategori:

Trulli: “Evet, şu anda çok şey yolunda değil”

“İlk yarış öncesinde çözmemiz gereken hâlâ çok şey var. Umarım bunları çözeceğiz ve Avustralya’ya yeteri kadar dayanıklı bir şekilde gideceğiz. Bahreyn’in iptal edilmesi, bize çok yardım etti.”

Bununla birlikte Trulli, aracı yetiştirmekle uğraştıkları geçen seneye göre durumun tamamıyla farklı olduğunu belirtti.

Trulli: “Geçen sene bunu yapamadık. Çünkü aslında bizim tarafımızdan inşa edilmemişti. Bu yüzden tepki gösteremedik. Bu sene ise birçok yeni parçamız var ve birçok yeni parçanız olduğunda bazı dayanıklılık sorunları yaşarsınız. Ama sezon içinde bunları çözüme kavuşturabilirsiniz”

“Bekleyip görelim. Eminim ki ilk yarış daha iyi olacak, yeni parçalarımızla birlikte sezon içinde daha iyi görüneceğiz”

Geçen sene yeni takımlar arasında en iyisi olan Lotus’un pilotu, bu sezon orta grup mücadelesinde yer alma konusunda iyimser.

Trulli: “Şu anda durumu değerlendirmenin zor olacağını düşünüyorum. Orta grupta çok güçlü olan ve muhtemelen baş edemeyeceğimiz takımın Toro Rosso olduğunu söylüyorum; onlar, kış testlerinin başından beri çok iyiler.”

“McLaren iyi işler çıkarmıyor ama açıkçası bizim önümüzde. Sauber ve Force India ise soru işaretleri. Bu takımlar, muhtemelen mücadele içinde olacaklarımı. Ama açıkçası bir şey söylemek için erken”

“Orta grupta olacağımıza gerçekten inanıyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir