Alguersuari: "İlk Yarışlarda Önde Olmalıyız"

yazar:

kategori:

STR6’nın kış testlerinde şimdiye kadar gösterdiği dayanıklılık ve performans, olumlu sürprizlerden biri olarak görülüyor ve Alguersuari, gelişim mücadelesi öncesinde takımının bu durumdan yararlanması gerektiğine inanıyor.

Alguersuar: “Asıl rakiplerimizin -bunlar Force India ve Sauber- önünde olmamızı umuyoruz. Takımın esas hedefi bu. Bunu yapabilecek kabiliyetim olduğunu düşünüyorum ve yapabiliriz de. Ama yine de tecrübe ve daha fazla çalışanı ile bizden daha büyük takımlar olduklarını da biliyoruz”

“Onların gelişiminin bizden daha büyük olacağını biliyorum. Ama iyi bir iş çıkarabileceğimizi de biliyorum. Bu ilk yarışlarda hamle yapmalı ve önde kalmalıyız”

Geçen seneki araca göre STR6’nın daha rekabetçi göründüğünü kabul etmesine rağmen Alguersuari, takımın şansının sezon boyunca göstereceği istikrara bağlı olduğunu belirtti.

Alguersuari: “Kolay olacağını düşünmüyorum. Çünkü iyi bir aracımız var. Hâlâ zor olacağını düşünüyorum. Çünkü biz daha hızlıysak, esas rakiplerimizi arkada tutmak için her yarışta puan almamız gerek. Ama bu sene farklı bir yıl olacak. Herkes için zor olacağını düşünüyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir