Mercedes'in Hedefi Ön Sıra Mücadelesi

yazar:

kategori:

Mercedes, uzun süren testlerin ardından ilk defa bugün Avustralya paketini piste çıkardı ve günü zirvede tamamladı.

Brawn “Öndekilerle farkı kapattığımızı düşünüyorum. Diğerlerinin neler yaptığını tahmin etmek zor.”

“Ferrari de burada tamamen yeni aerodinamik paket kullandı. Red Bull’un ne yaptığını bilmiyorum.”

“Herkesin yarışacağı araçları piste çıkardığını düşünüyorum. Her zaman hedeflerde olduğu gibi kesinlikle ilerlediğimizi düşünüyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ben burdan takip ediyorum http://www.msfree.gr/ms.php?id=18694 Dün Schumi çıktı bir çıkış turu sonra 1 23 lü bir derece ve devam etti ardından 1 21 li derece geldi takrar pite döndü.

  2. mercedesSchumi avatarı
    mercedesSchumi

    Rakip takıma bakıp bakmamanız beni ilgilendirmiyor.Bu son testlerde bütün takımlar gerekli olduğu kadar aero paketlerle buraya geldi Ross Brawn ın kastettiği budur sizde renault avusturalya gp sinde paketi getireceğini idda ettiniz bende diyorumki mercedeste yeni aeropaketini avusturalyada getiricek ferraride getiricek herkez bu son testte uyguladığı paketleri önce bir yarışa kadar datalarını inceleyecek eksik kalan yerleri parçaları güncelleyecektir.Daha düne kadar sesimiz çıkmıyordu demişsinizde bazıları ses çıkarır bazıları işlerine bakar.Ondan sonra ses cıkaranlarda gelir brawn nın söylediklerine muhalefet etmeye çalışır kısıtlı bilgisi ile karşınızdaki adamın f1 içerisinde ve takımlarla dip dibe oldugunu biliyorsunuz sanırım.Artı o lafı sizin takımınıza söylemiyor liderlikte çekişeceği takımlar için kullanıyor ki renault bu takımlar arasında ben son 3 testteki derecelerine baktığımda (yarış ve sıralama formatında atılan simulasyonlarda)parlak görmüyorum.

  3. Aranıza girmek istemem ama bir konuda yanılıyorsun. Schumi en iyi derecesini 7 turluk bir serinin 2.turunda elde etti. Belki süper yumuşaklarla yaptı bu dereceyi bilemem ama kesinlikle sıralama formatında değildi yakıt olarak.

  4. İlk önce Siz geçen seneki güncellemelerden bahsettiniz bende F duct dan bahsettim kaldırıldığını biliyorum Tur derecelerine bakıldığın da 2 turluk seride Merconun o turu yaptığını 7 yaşında ki çocuk bile biliyor Dün Rosbergde denedi aynı şartlarda Schumiye yaklaşamadı olay budur.Ben Kendi takımımada bakıyorum rakip takımada bakıyorum bir tarftar olarak bakması yasak mı anlayamadım daha düne kadar sesiniz çıkmıyordu şimdi mi çıkmaya başladı Avustralya da görüşmek üzere sonuçta 12 ay dır beri bu araba üzerinde çalışıyorsunuz umarım başarılı olursunuz.Redbull Renault kazansa benim Renault cu ruhum yine canlanır ok

  5. İlk önce Siz geçen seneki güncellemelerden bahsettiniz bende F duct dan bahsettim kaldırıldığını biliyorum Tur derecelerine bakıldığın da 2 turluk seride Merconun o turu yaptığını 7 yaşında ki çocuk bile biliyor Dün Rosbergde denedi aynı şartlarda Schumiye yaklaşamadı olay budur.Ben Kendi takımımada bakıyorum rakip takımada bakıyorum bir tarftar olarak bakması yasak mı anlayamadım daha düne kadar sesiniz çıkmıyordu şimdi mi çıkmaya başladı Avustralya da görüşmek üzere sonuçta 12 ay dır beri bu araba üzerinde çalışıyorsunuz umarım başarılı olursunuz.Redbull Renault kazansa benim Renault cu ruhum yine canlanır ok

  6. mercedesSchumi avatarı
    mercedesSchumi

    Mercedes bu dereceleri bos depo veya soft lastiklerle atmıyor 1.21 küsür yapan sauber in hangi şartlarda pist koşullarında o turları attığını biliyoruz neticede mercedes şu an ilk 3 takım içerisinde zirve yarışı oynayacak kıvama geliyor bu tek turluk degil yarış simulasyonlarındaki istikrarlı turlarına bakarak konuşuyoruz.Lakin renaultta şu an bunu göremiyoruz derecelerine baktığımızda.mercedes-ferrari-redbull ve sezon testlerine sorunlu giren mclaren bunların hedefi testlerde en hızlı olmak degildir.Aracın sıralama ve yarış simulasyonlarında istikrarlı turları atmasıdır.Araçların gelişimi bu zamanlara göre degil zaman aralıklarına göre geliştiği yorumlanabilir.F-duck sistemi bildiğim kadarıyla kaldırıldı o yüzden işe yarayıp yaramaması bu sezon pek önemli degil.Bence siz kendi takımınızın durumunu inceleyin derim neticede albert parkta ilk 4 te olmayı başarırsanız bu bile başlı başına bir başarıdır mercedesi eleştirmeden önce 😉

  7. Mercedes GP avatarı

    arkadşm schumacherin stintlerine bakarsan arada çok fazla fark yok..eğer bir araç hızlıysa bunu 10-20 tur içinde gösterir..belki brawn iyimser davrandı dersen onlar kendi durumlarını çok iyi biliyorlar.şuan için pek fazla şey belli olmaz.Melbourne'de herkesin nerede olcgnı göruruz…çok fazla sabırsızlanıyorum melbourne için :))

  8. Ben Mgp nin bütün parçalarını getirdimediğini en başından beri biliyordum Ross un geçenlerde umutsuz açıklamlarında Mercedes taraftarı olan bazı arkadaşlarıma bunların test olduğunu dedim teselli ettim Mgp diğer testlerde dayanıklılığa ve aracı anlamaya odaklanmıştı vakti zamanı geldi o da bugündü o denedikleri anladıkları arabanın üzerine bugün bir çok parça eklediler ve tıkır tıkır çalıştı eğer bugün kü o dereceye göre geliştik diyorsanız yanılıyorsunuz eğer bizide bugün kü drecemize göre kıyaslıyorsanız yanılıyorunuz dün Sauber bile 1 21 küsür yaptı bunu Redbull Renault Mclaren de yapar uzun turlara baktığımız da herşey ortada.Geçen sene mazide kaldı geçen senede herkesin yarışa nereden başladığı ve kaç podyum aldığı ortada Yapılan güncellemerin işe yaradığı ortada F duct u Mclaren kadar iyi kullanan Tek takımdı Renault bakalım neler olacak

  9. mercedesSchumi avatarı
    mercedesSchumi

    Siz sanırım Mgp bütün aeropkaeti getirdi falan sanıyorsunuz renault un nasıl eksik parçaları varsa mgp ninde yarışa kadar geliştireceği parçalar mevcut durumda hani full tamam degil araç sadece bugune kadar geliştirilen parçaları deniyorlar her takım gibi mgp bu güncellemeri sonrasındada yarışa kadar parçaları optimize edicektir.Siz bence brawn ın yorumlarını yorumlamak yerine şu anki posizyonunuzu bir degerlendirin derim 3 testtede malesef pek iç açıcı görüntüler göremedik renaulttan ha geçen sene gibi orta sıralarda olucaklarsa istedikleri güncellemeleri getirebilirler her güncelleme işe yaramaz öyle olsaydı her takım zirvede olurdu;)

  10. YAnılmadıgımızın göstergesi :)) bugünkü derecelerle ilk 3'e girdik demiştim.müthiş bir haber.Simdiden ilk yarısı iple cekiyorum.8. Şampiyonluk geliyooorr!

  11. MGP nin rakini reno değil zaten o yüzden aracının yarışda gelecek olmasının önemi yok. mgp nin referans noktası zirvedekidir geridekiler değil.

  12. Herkesin yarışacağı araçları piste çıkardığını düşünüyorum.Yanılıyorsun Ross amca Renault Avustralya gp ye getirecek yeni parçaları.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir