Button: "Sorunlar Gerçek Performansı Gizliyor"

yazar:

kategori:

2011 öncesi testlerde beklediğini bulamayan ve sürekli olarak dayanıklılık sorunları yaşayan takım, bugün de motor değişikliği yapmak zorunda kaldığı için çok zaman kaybetti.

Button “Bugün testlerde son günüm olduğu için, daha fazla yol kat edememek hayal kırıklığı.”

“Ancak bugün bazı önemli şeyler öğrendik. Bugün asla performansa odaklanmadık çünkü düşük yakıt yüküyle sürüş gerçekleştirmedik. Aracın performansı da dayanıklılık sorunları nedeniyle tam görünemedi.”

“Şimdi ise MElbourne için sabırsızlanıyorum. Mclaren gibi kararlı bir takımı göz ardı edemezsiniz: birbirimize kenetlendik ve gelişim programı içerisinde bazı ilginç düşünceler var.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Alonso 2010 da madara olduya bence bu hepsine yeterli avanakça kaybedilen şampiyonluk erkenden havalara girme gibi tepkiler vermezler heralde artık fenerin şampiyonluğu bursaya kaybetmesindeki yaptığı avanaklıkla eş değer 2010 sezonu ferrari için

  2. Alonso&Massa  avatarı

    =))) bunun üstüne diyecek tek bir laf yok.Saygıyla selamlıyorum seni dostum.Böyle bir güzellik basit olarak algılanabiliyorsa bırak öyle algılasınlar.

  3. AStateOfTrance-Ferrari  avatarı
    AStateOfTrance-Ferrari

    evet daha sezon acılmadı ama lansman haberınde böyle sağduyulu olgun mütevazi yorumlar yapmıyordunuz ferrari basit mclaren radikaldi sizin gözunuzde ne olduda birden cark ettınız yorumlarda havaya girmeler bu sene kesın sampıyonuz diyip birbirinize gulucuk atmalar kıskananlar catlasın diyenler nerdeler.

    Mclaren hem dayanıklılık hem de hız problemı yasıyor temennim odur ki yaşamaya da devam ederler

  4. Alonso&Massa  avatarı

    2007 de başlayan ve 2008 sonrasında ahlarını devam ettirenlerin karşısındaki grubundur diye düşünüyorum.

  5. hadi alonsonun mclerene ahı tuttuda 06'dan sonra alonsoya kimin ahı tuttu acaba!?

  6. sanane kelimesi yaşla kitapla alakası yoktur. önce bodoslama atlamamayı öğren. belki senin okuduğun kitaplarda yer alır! yem atmadan atlama herşeye bundan sonra tamammı! ama hakikaten SANANE !!!

  7. sanane-banane yaş kaç 3-4 falan heralde..üsluba bak..Git bir-iki kitap oku cümle kurmayı öğrenirsin..

  8. Özellikle McLaren lı arkadaşlara sesleniyorum çünkü gerisi benim için önemli değil, gereksiz yorum yapıyorsunuz. Daha sezon açılmadı ve bitmedi. Biraz daha sağduyulu olalım. Motorsporlarında her an herşey olabilir. Bunu artık herkes öğrenmiştir artık.

    McLaren şuan dayanıklılık problemi yaşıyor, hız problemi değil. Tabiki aracımız RB yada Ferrari kadar downforce üretmiyor ama bu çözülebilir. Önümüzde çok uzun bir sezon var. Puanlama sistemi belli.

    Herşeyden önemli olan tek şey dayanıklılık sorununu çabuk çözmek. Çünkü başlıkta da anlattığı gibi aracı tam anlamıyla test edemedik.

  9. sanane? sana ne oldu ki? niye atladın. benim takımım belki 2 sn yavaş olacak( renaultf1 team) sana çok hızlı olacağız diyenmi oldu. onu diyen sizsiniz. başkaları değil. 12 senedir olduğu gibi.

  10. Nostradamuslar çoğalmış etrafta…Ahı tutmuş bilmem ne olmuş..Bırakın böyle çocukca işleride kendi takımınıza bakın görende herkesten 2 sn önde sanır..

  11. Nostradamuslar çoğalmış etrafta…Ahı tutmuş bilmem ne olmuş..Bırakın böyle çocukca işleride kendi takımınıza bakın görende herkesten 2 sn önde sanır..

  12. Alonso&Massa  avatarı

    Arkadaşlar boşverin…Biz takımıza bakalım.Önemli olan Alonso&Massa'nın memnun olması.Mücadele olması ve sonunda kazanmamız.

  13. hatırlamaz olurmuyum. yine böyle hararetli tartışmalar vardı.renault-mclaren arasında ve beddua etmiştik reno taraftarları mclarene 1. olmamaları için. nitekim tuttu. bu sene içinde aynı dileklerim geçerli. alonsonun ahı kötü tutacak…

  14. Birşeyler deniyorsan tamam performans olarak geride kalırsın ama hiç yeni bir parça denediklerinide görmedim,zemin etkili egzos,f-duck a yakın konseptler,yeni bir difizör falan hiçbirini göremedik…Sidepod un üzerine iki kanat koydular bumu yani yenilik…

  15. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Aramızda 2006 yılını izleyemeyen ya da o güzelim yarışları unutmuş veya unutmak zorunda kalmış olan mclaren taraftarları varsa meraklanmasınlar bence mclaren için yeni bir 2006 yılı kapıda..Tarih tekerrür edecek gibi..

    Bu arada Whitmarsh'ın sözlerinden sonra button çark etmiş, araç ve performansı hakkında daha düzgün açıklamalar yapıyor.Acıklı cümleler yerini umuda bırakmış.Ne diyelim hayırlısı olsun..

  16. Performans ve dayanıklılık ters orantılıdır. Sorun çıkarana kadar performansa abanabilir ve yarış mesafesi içinde azami performans için ayar yapmaya çalışırsınız. Adamlar bunu demek istemiş.

  17. Ne garip bir cümle şimdi bu. Performansı zaten ortaya çıkan sorunlar belirliyor. Sorunun olmazsa performansında yüksek demektir. Umarım yarışlardan önce sorunlarını çözerler.

  18. Yusuf  Hitay avatarı

    azda olsa ümitliyim ben. çünkü mp4-20 de ilk başlarda anlaşılamamıştı ve sorunluydu. düşük ihtimal ama bu farklılığın bir getirisi olabilir, zaten olsa bile ilk 2-3 yarış göremeyiz heralde, bu testlerin boş geçmesi demek ilk 2-3 yarış bizim için test olucak demek. sonrası allah kerim.

  19. Garibim bizim pilotlarda ne diyeceklerini şaşırdılar , bi şekilde kendilerini teselli ediyorlar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir