Vettel, Red Bull'un Dayanıklılığından Gayet Memnun

yazar:

kategori:

Son şampiyon, Red Bull’un hızı hakkında yorum yapmaktan kaçınırken dayanıklılıktan memnun kaldıklarını söyledi.

Vettel “Şu ana kadar hazırlıklar iyiydi. Çok fazla mesafe kat ettik. Belki Ferrari kadar değildir ancak diğerlerinin önünde.”

“Oldukça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Son senelerde ilk yarışlarımız iyi geçmedi ve şampiyonluk en başından başladığı için hedefimiz sezon başında sorun yaşamamak çünkü her puan önemli. İlk yarıştan itibaren yarışları tamamlayacak, rekabetçi bir araca ihtiyacımız var.” dedi.

Vettel takımlar hakkında sıralama yapmaktan kaçındı ve “Bunu tahmin etmek zor. Bugün Mercedes karşısında biraz şaşırdık ancak takımlar oldukça yakın. İyi görünüyoruz ve Avustralya’da göreceğiz.” dedi.

Vettel, hangi setle olursa olsun Michael Schumacher’in elde ettiği derecenin etkileyici olduğunu ve Ferrari’nin de hızlı olduğunu söyledi.

Vettel “Çok düşük yakıtta olsa bile öncelikle iyi derece elde etmeniz lazım. Ferrari çok fazla yol kat etti ve onlar oldukça hızlı. Avustralya’da onlara ne kadar yakın olursak o kadar iyi.” dedi.

 


Yorumlar

  1. airmclaren Kimi avatarı
    airmclaren Kimi

    Avustralya'da onlara ne kadar yakın olursak o kadar iyi."

    wallahi artık ne olacaksa olsun bu ne yaw,red bull ferrari diyor,ferrari redbull diyor.Bugunde mercedes çok iyi göründü sanki redbull gecen seneki dayanıklılık sorunları üzerine çalışmışlar gibii daha çok.Bu senede ferrraiden sonra en fazla km kat eden takım gelsin artık avustralya albert parkımız…

  2. ilk yarışın aslında sezonun son yarışı olduğu hissine kapılıyorum, bitmeyen testler boş boş yorumlar. yarışları özledik ulan!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir