Barselona için Alonso'ya Söz Verildi

yazar:

kategori:

Sezona kötü bir başlangıcın ardından Renault, İspanya GP için eski dünya şampiyonu Fernando Alonso’ya "çok" gelişim sözü verdi.

Alonso, bu sezon ilk kez puan alamadığı Bahreyn’de takımının yeteri kadar iyi olmadığını kabul etmişti.

Ve takımın bu sene şimdiye kadar göstermiş olduğu performansın kendisini üzdüğünü reddetmesine rağmen Renault’un, performanslarını arttırmak için umutlarını Barselona için olan gelişimlere bağladıkları açık.

Autosport.com tarafından Pat Symonds’a, Alonso’nun evindeki yarış için nelerin geleceği sorulduğunda cevabı: "Çok" oldu.

Pat Symonds: "Padoktaki her takım, araçlarda büyük değişiklikler yapmadığınız üç yarış boyunca desteklediği büyük programlara sahip. Bu yüzden gelecek çok şey var"

"Oldukça iyi giden güncellenmiş bir aero paket üzerine çalışıyoruz, bunu söylemeliyim. Bu haftanın başında Elvington’da bunun bazı elemanlarını denedik ve bundan makul derecede mutluyuz. Süspansiyon üzerinde de bazı iyi şeylere de sahibiz."

"Ama sadece güncellemeler yapıp budur demek, iyi bir şey değil. Çünkü, herşey göreceli. Diğerlerine nazaran bir adım atmamız gerekiyor. Bu yüzden, bize bunu verecek çalışmalarımızda yeteri kadarının olduğunu umuyorum. Umarım olur"

Symonds, revize 2008 güncellemelerinin tur başına 0,5 saniye kadar, standart güncelleme ile 0,3 saniye, katkıda bulunacağına ve bunun renault’a puan mücadelesine geri döndüreceğine inanıyor.

Ve 2007’ye yapılan kötü başlangıç ile Symonds, takımın hâlâ geçen senenin sorunlarından etkilendiklerini kabul etti.

Symonds: "Fernando hâlâ kalbini ortaya koyuyor ve bu harika. Bu, Renault’ta gerçekten istediğimiz şey, onun bütün adanmışlığı"

"Geçen sene bu sorunlardan geçtik, bu sorunları belirledik ve onları halletmeye çalıştık. Ama hâlâ gerideyiz. Sorunları anlamak için kaybettiğimiz süre, gelişme süresiydi"


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    görelim inşallah alonso gibi bir pilota yazzık oluyor vlla

  2. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Umarım Renault sözünü tutar yoksa yine kaçacak pilotları (!)

  3. hakan köşk avatarı

    görelim inşallahhh

  4. tolga soydan avatarı

    yine 0.5 şurdan 0.3 burdan gibi atıp tutuyo.diğer takımlar yerinde mi sayacak.belki redbullla falan aynı düzeye gelebilrler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir