Resmi: Vettel, 2014 Sonuna Kadar Red Bull'da

yazar:

kategori:

Daha önceden haberleri yer aldığı üzere bu konuda bir beklenti zaten vardı.

Nihayetinde görüşmelerin ardından takım, Vettel ile olan anlaşmalarını uzattıklarını açıkladı. Bu sayede Alman pilotun yakın gelecekte Ferrari veya Mercedes’e gideceği yönündeki haberlerin önüne kısmen geçilmiş oldu.

İnanılan  o ki Adrian Newey dâhil bazı üst düzey elemanların da anlaşmalarının uzatıldı.

Red Bull Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko, Vettel ile olan yeni bir anlaşmanın her zaman bir formalite niteliğinde olduğunu belirtti.

Marko: “Sebastian’ın kontratını 2014’e uzatan çift taraflı bir anlaşmaydı. Her iki taraf da birlikteliğe devam etmek istiyordu. Bu yüzden büyük bir sorun değildi.”

Vettel’in takım arkadaşı Mark Webber’in 2011 sonrası durumu henüz kesinlik kazanmadı.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    tr f1 in sevgili uyeleri f1 sever arkadaşlarım benim facebook duvarımdaki PHİLİPS MAC KEYFİ uygulamasından oylarınızı bekliyorum.(duvarımdaki bebegimi sallarken tv seyrettigim ) resme tıklayıp oy kullanmanızı ve bir f1 ve trf1 sever arkadaşınız bendenizi yanlız bırakmıyacagınızı umuyorum.herkese teşekkürlerimle erdal altundag

  2. iyi oldu.çünkü vettel ancak red bull markalı araç ile schumacherle mücadele edebilirdi.

  3. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Alonso ve massa taraftarlarının hayırlı olsun dilerklerini samimiyyetine inanıyorum.o kadar tırsıntıdan sonra

  4. donjuan domarco avatarı
    donjuan domarco

    hayırlı olsun her ıkı taraf ıcın …

  5. 2009'da yürürlüğe giren büyük kural değişikliğine en iyi uyum sağlayan takım red bull. ve mevcut kurallarla devam ediliyor, şu anda da pistin en hızlı aracı. vettel de red bull'u hızlı kullanan bir pilot. normal sonuç, hayırlı olsun red bull ve vettel'e.

  6. Gizem Aydın avatarı

    umarım webber'i şutlamazlar sene sonunda.

  7. Cidden şaka yapıyormuş yani Seb 😀
    Her iki taraf içinde hayırlı olsun.

  8. hayırlı olsun.zaten rbr de onu 1.pilotu olarak kabul etti hep.vettelin takım arkadaşlarının işleri zor demekki 2015 e kadar 2.pilot muamelesi görecekler.(vettelin imzası bence rbr den çok ferrari-mclaren-mgp adına sevindirici)
    ve bir sonuç daha kimi rbr ile dönmeyecek demektir.(çünkü rbr kimi gibi üstün bir pilotu vettelin karşısına çıkaramaz.göze alamaz.vettelden daha düşük profilde takım emirlerini dinleyen icabında 2.pilotluk vazifesini yapacak bir pilot isterler)

  9. newey ölene kadar kalsın, 90lardan bugüne hep kazanan araçları yapmış bir adam.

  10. BU kadar muhabbetten sonra iyi bir haber artık gittiydi, gideceğidi gidiyor gibi abuk haberlere maruz kalmayız artık. Hayırlı olsun Vettele zaten onun için RedBull en iyi yer şuanda

  11. Alonso&Massa  avatarı

    Güzel haber.Ferrari pilot ikilisinin asla bozulmasını istemem.
    RBR açısından bakacak olursak,bu pilot ikilisi ve Newey'le birlikte F1 de kalıcı olabilirler.F1 den ayrılan en ufak başarısızlıkta kepenkleri kapatan takımlara inat.Rakibimize hayırlı olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir