Alguersuari, Webber'in Koltuğuna Oynuyor

yazar:

kategori:

Pazartesi günü Red Bull, 2014 sonuna kadar Sebastian Vettel, Adrian Newey ve diğer 50 önemli kişi ile anlaşma imzaladığını açıklamıştı ama bunların içinde sezon sonu anlaşması bitecek olan Mark Webber bulunmuyordu.

Bununla birlikte Red Bull’un kardeş takımı Toro Rosso’da Alguersuari ve Sebastien Buemi, 2011’de hem yerlerini koruma hem de yükselme gayesindeler. Çünkü Mark Webber’in yerine geçmek bir seçenekken, öte yandan Daniel Ricciardo’ya koltuklarını kaybedip açıkta da kalabilirler.

Red Bull’daki potansiyel 2012 boş koltuğunu hedefleyip hedeflemediği sorusuna Alguersuari: “Elbette, bu benim ilk hedefim”

“Bu çok açık. Harika bir araca sahip olmak, en önemli şeydir ve Red Bull2unki (şu anda) en iyisi”

Pazartesi günü Red Bull’un yaptığı duyuru, Mark Webber’in emekliliğe yakın olduğu yönündeki söylentileri ortaya çıkacak gibi ama Avustralyalı pilot, Ferrari’ye göz kırpıyor.

Webber: “O kırmızı araçları kullanmak, her zaman romantik bir çekiciliğe sahip olmuştur”


Yorumlar

  1. aynı görüşteyim perez;yıldız adayı bunu bende her perez haberinin altına yazmıştım ancak
    perez rbr de yarışamaz.bence rbr vettelin yanında 2014 sonuna kadar ondan daha kötü bir pilot yarıştırmak isteyecektir.2014 yılına kadarda vettel rbr de yani.2012 yada 2013 yılı perezin transfer ylı olacak ve muhtemelen sırasıyla mclaren-mgp-ferrari gibi takımlara giderseki gidecektir oradada kalır.bence perez kapanın elinde kalacak.
    alguersuari iyi bir çaylaktı bu yıl olgun yılı olacak ve yeteneklerini göstermesi için belkide son şansı

  2. M.Schumacher  avatarı

    Yok daha neler Webber – Ferrari olmaz .. Ferrariye yakışan bir pilot değil !

  3. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Alguersuari takımın pit garajını ıskalamadan 2010'u tamamlamayı başarmıştı, bu büyük bir gelişme kendisi için. Ama Red Bull biraz fazla büyük bi gelişme olur kendisi için bence. Hangi başarısıyla Red Bull'u ityior? Vettel Toro Rosso'dan RBR'a geçmeden bir yarış kazanmıştı hurda toro rosso ile

  4. Webberin ferrari hayali zor ama bu sene geçen seneki gibi performans gösterirse neden olmasın fakat ferrari daha rekabetçi pilot isteyecektir.

  5. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Boş iş buemi ve algersuaride kıvılcım yok.o kultuk için en güçlü aday sergio perez.genç pilotları çocukluklarından takip eden biri olarak söyleyim.geleceğin pilotaları esteban guttierez,daniel abt,sergio perez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir