Hamilton: "Müzik ve Sinemaya Açığım"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, Pazartesi günü yaptığı açıklama ile artık menajerliğini XIX Entertainment’in yapacağını, çünkü Simon Fuller’in, uzun vadede kendi arzularını paylaştığını söyledi.

Fuller, Amerikan İdol ve onun yan ürünlerini yaratmakla ünlü; ayrıca Spice Girls’in menajerliğini yaptı.

Alman Bild’deki bir habere göre Hamilton “sırf sporcu imajından uzaklaşmak istediğini” söyledi.

Kız arkadaşı şarkıcı olan Hamilton: “Müzik ve sinemaya açığım”


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    tr f1 in sevgili uyeleri f1 sever arkadaşlarım benim facebook duvarımdaki PHİLİPS MAC KEYFİ uygulamasından oylarınızı bekliyorum.(duvarımdaki bebegimi sallarken tv seyrettigim ) resme tıklayıp oy kullanmanızı ve bir f1 ve trf1 sever arkadaşınız bendenizi yanlız bırakmıyacagınızı umuyorum.herkese teşekkürlerimle erdal altundag

  2. Yorum çok orjinal,güldüm bayaca:)

  3. formula1fan avatarı

    Yani Lewis kısaca Nicole (Lewis in kız arkadaşı) ile herşey olur diyor 😀

  4. formula1fan avatarı

    Yani Lewis kısaca Nicole (Lewis in kız arkadaşı) ile herşey olur diyor 😀

  5. 2000 – 2001 de stallone yarışçı diye bi film yapmıştı sırf bernie yüzünden para sorunu çıkıp film F1 yerine indy de ekilmişti o zmn film de villeneuve montoya gibi bi iki pilot araç kullanmıştı 😀 hatta filmin sonunda bi kare de montoya görünüyo bile keşke o filme benzer bişey bu sefer F1 de çekilse….

  6. işte bu yüzden yeni menajerinin kendisinin sonu olabileceğini düşünüyorum. Beckham'a bakıp kendisini bu hayattan korumalı bence, F1 kariyeri için tabi ki, yoksa onu da ileride nascarda halka çizerken görebiliriz.

    Hamilton ya da başka bir pilotu film yıldızı olarak görmek eğlenceli olabilir, Schumacher ve Todt'un Asterix filminde gördüğümde sanki amcamın oğlunu Tv de gördüğüm kadar mutlu olmuştum, aynısını diğer pilotlar içinde hissedeceğime eminim 🙂 ama ben bunun f1 kariyerlerini etkileyebileceğine inanıyorum, fazla kaptırmadan tadında yapmak lazım öyle bir şey olacaksa da

  7. Anladığım kardarıyla Hamilton MP26 dan ümidi tamamen kesmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir