Alonso, Schumacher Açıklamalarına Netlik Kazandırdı

yazar:

kategori:

Alonso’nun ifadeleri, bu sezon için Schumacher’den çekindiği yönünde yorumlanmıştı ama İspanyol pilot, aslında en çok saygı duyduğu ismi söylediğini belirtti.

Alonso: “Schumacher hakkında söylediklerimde en çok saygı duyduğum veya hepimiz sıfırdan başlasaydı en çok kime saygı duyabileceğimin Michael olduğunu kast etmiştim.”

“Bu sezon için en çok çekindiğimin Michael olduğunu hiç söylemedim. Onu her zaman bizim için bir örnek olarak kullanıyorum, en çok saygı duyduğum rakiptir. Ama bu demek değil ki en tehlikelisi o. İki Red Bull pilotu teoride favori ama Mercedes’in gelişimi ile Michael çok rekabetçi hale gelir”


Yorumlar

  1. M.Schumacher  avatarı

    Açık ve net söylüyorum Melbournu Schumi kazanacak ..

  2. Alonso&Massa  avatarı

    Schumacherden bütün pilotlar çekiniyordur.Ancak en çokta onu yenmek istiyordur.Miami'yi yenmekten ziyade,All Star maçında Jordan'a block yapmak gibi.

  3. Site yöneticileri arkadaşlarım, artı(+) ve (-) olayı yeni sezona açılacak mı ve AVATAR resmimizi bir ara kolayca değiştirmiştik. Acaba bu kolaylık tekrar sağlanabilir mi? Teşekürler.

  4. USTA USTAYI BİLİR

  5. Geçen sezonun başında hazır aracı kötüyken Schumiyi yenmeliyiz, rekabetci bir aracı olursa işimiz zorlaşır demiştin. Şimdi işin çok zor ve bence en çok çekinmen gereken rakibin en çok saygı duyduğun olmalı.
    Weber nası olsa Vettele biyerlerde çakacaktır 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir