MotoGP: Rossi Tam Hazır Değil

yazar:

kategori:

İtalyan sürücünün MotoGP sezonu başında motosiklet kullanabiliyor olmasına rağmen kendisini tam olarak zinde hissetmiyor.

Rossi: “Sorun frenlemede ve sağa girişlerde”

“Bu alanda zorlayamıyorum. Daha fazla fren yapsam, yeterli gücüm olmuyor, motosiklette kayıyorum”

“Zinde olmak için bir veya iki aya daha ihtiyacım var”

Antrenman seanslarında zafer için yeterli sonuçlar almamasına rağmen Rossi, hafta sonunun geri kalanının daha kolay geçeceğini düşünüyor.

Rossi: “Özellikle 22 tur olması beni endişelendiriyor. Çünkü 15. turdan sonra biraz güç kaybediyorum ve işler biraz daha zorlaşıyor”

“Ama yine de Cuma’dayız. Yarış Pazar günü. Yarın ise sadece bir antrenman. Bu yüzden belki de iyileşmek için zamanım olur”


Yorumlar

  1. mehmet aslan avatarı

    aga yazık ettın be gecen sene sampıyona gıtmıstı zaten
    sen ıyılesmene bakacaktın bu senede gıttı
    ama barı seneye zorla

  2. tam hazır olmasan bile adın yeter motogp ye:D

  3. ROSSİ nin tipik yarış öncesi ropotajlarından bence , jorge ile çekişmesi müthiş olacak bence bakalım ducati nin makinası gerçek mana da neler yapabliyor 🙂

  4. ROSSİ nin tipik yarış öncesi ropörtajları,ayak yapıyor,jorge ile çekişmesi müthiş olacak ,bakalım Ducatinin makinasının limitleri neymiş 🙂

  5. zaten lorenzo ile mücadelede yetersiz kalması bazen başa baş yarışmasının en büyük nedeni omuzundaki sakatlıktı.yoksa rossi lorenzoya o şampiyonluğu kolay kolay yedirmezdi.

  6. yaa italyadaki kazadan sonra dedik derhal ameliyat olmalı ve sezonu kapatmalıki(şampiyonluk şansı bitmişti) yeni sezona tam olarak iyileşmiş olarak başlasın.azminin kurbanı oldu efsane.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir