"Melbourne'de Damalı Bayrak, Puan Anlamına Gelebilir"

yazar:

kategori:

Sutil: “Dayanıklı bir aracımız var; bu da olumlu bir şey. İlk birkaç yarışta bunun bize yararı olacak. Ama hâlâ daha fazla hızlı olmamız gerek. Aracın aero tarafını ve gelişimi anlamak için biraz daha zamana ihtiyacımız var”

“İlk birkaç yarış bu bağlamda biraz zor olabilir ama kısa sürede tempo kazanacağımızdan eminim”

Alman pilot, aracının damalı bayrağa ulaşmasını be puan alması gerektiğini belirtti.

Sutil: “Umarım yarışa bitirebiliriz; geçen sene vites kutusu bizi yarı yolda bırakmıştı”

“İlk yarışı tamamlayabilmek her zaman iyi hisler verir, çünkü ardından sezonun gerçekten başladığını anlarsınız. Geçen sene Avustralya’da yağmur yağdığında çılgınca bir yarış olmuştu. Sanırım 10 araç damalı bayrağı görmüştü. İşte bu yüzden Melbourne’de yarışı tamamlamak çok önemli. Damalı bayrağı gördüğünüzde genellikle puan alıyorsunuz”

Takım arkadaşı Paul di Resta ise ilk yarışı için heyecanlanıyor.

Di Resta: “Açıkçası çok heyecanlıyım. Ama her şeyin onun için hazırlanmasına rağmen ilk yarışın iptal  edilmesi garip bir duygu”

“Ama son birkaç hafta yoğun geçti ve Avustralya’daki yarış için tamamıyla hazırım. Geçen sene pistten keyif almıştım. Melbourne harika bir şehir”


Yorumlar

  1. mehmet aslan avatarı

    yeter artıkkk gecsın su hafta
    gelsın cuma gunu yaaaaaa

  2. gençlerin gözü korkcak iyice :))

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    zaten avustralya yarışında bir gelenek var. 2010 sezonundan geriye doğru bir git bütün sezonlara bak ne kadar araç varsa yarısından fazlası yarış dışı. illaki sezon oluyor böyle 🙂

  4. bu sene ki çaylaklar ne yazık ki baya şanssızlar Bahreyn biz fanlar için çok sıkıcı bir yarış ama onlar için ısınmak adına bulunmaz bir fırsat Melbourne de geçen sene 10 pilotun yarışdışı kaldığını hatırlamak bile korkutucu gelebilir frenlere de çok yük binicek umarım tedirginliklerini antremanlarla atarlar zaten biriken kauçuk tutunmayı artırıcak daha sonrasında : ))

  5. Petrov değilde Hulkenberg'in iyi bir pilot olduğunu düşünüyorum sezonun ilk yarısında alışma evresindeydi ama 2. yarısında barichello'yu geçmeyi başarıyordu…

  6. ben bu seneki çaylakların zAmanında rai alonso gibi çaylakların ileride yerini alacak jenerasyon olduğunu düşünüyorum. güven veriyorlar ve asla petrov ya da hulk değiller

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir