Lauda Artık Lewis'ten Etkilenmiyor

yazar:

kategori:

3 Dünya Şampiyonu Niki Lauda’ya göre Lewis Hamilton çöküşe geçti ve bir an önce üzerindeki baskıyı azaltmak için rahatlamak zorunda çünkü bu baskı yarışlarını etkiliyor.

Hamilton Bahreyn’de kabus gibi bir yarış geçirmiş ve 13. olabilmişti. Hamilton Bahreyn’in ardından sürücüler klasmanında 3.lüğe geriledi ve Lauda henüz 3 yarış geride kalmasına rağmen şampiyonluk umutlarının hızla söndüğünü söyledi.

Lauda "Şu anda artık Lewis’ten etkilenmiyorum. Bu sene daha iyi olacağını düşünmüştüm ancak o daha da kötü oldu. Oldukça kötü durumda."

"Pazar günü Fernando Alonso ve cuma günü antrenmanlarda olan kazalar gereksizdi. Lewis yarışta hiçbir şey göstermedi. Bu bence üzerinde olan baskıdan kaynaklanıyor. " dedi.


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    kim kötü bi yarış geçirse ona saldırıyo.ne yaptığı belli değil 😀

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Yaşlılık ne diyelim her telden söyletiyor

  3. Lauda da ne diyeceğini şaşırdı. Nabza göre şerbet hesabı. Lewis iyiyken çok "O çok büyük bir pilot", biraz düşüş yaşayınca "Beni etkileyemedi".
    Böyle F1 yorumculuğu olmaz. İşin kötü tarafı Lauda nın tüm yorumları bu şekilde.

  4. GAMZE IŞIKLIOĞLU avatarı
    GAMZE IŞIKLIOĞLU

    ferzan dag kesinlikle sana katılıyorum.Çok doğru bir tespit.

  5. bence üzerinde o kadar baskıdan cok destek var aslında.fakat baskıyı kendi hırsı kuruyor.arkadas f1 deki ilk senesindeki basarısından dolayı cok abartıldı ve kendiside buna inandı.oysa f1 gercekten cok zor .hızlı olmak yetmiyor.sogukkanlı,sabırlı,akıllı olacaksın.nerde ne yapacagını nerede risk alacagını cok iyi bilmen gerekiyor.arkadasın yası genc olması onun icin avantaj zamanla olgulasacaktır.ispanyadada hamilton bir hata yaparsa isler dahada kötüye gider.ben olsam onun yerinde kovalinen gibi düzenli olarak ilk yarıslardan puan almaya calısır.birinci olmak icin kendimi yıpratmazdım.sampiyona uzun bir soluk her an her sey degisebilir.massada benim icin tehlikeli adamlardan birisi.alonsoyu hatırlayın hırsından alonso ilk zamanlar olmadık hatalar yapıyordu.arabayı duvara carpmak gibi.simdi ise olgun bir alonso izliyoruz.hamilton zamanla olgulasacaktır mclaren bence sabretmeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir