Heildfeld: "Kazanabiliriz"; Alonso: "Sürpriz Beklemiyorum"

yazar:

kategori:

2011’de yarışlardan uzak kalmak üzereyken Robert Kubica’nın kazası ardından Renault ile anlaşan Alman pilot, kariyerindeki ilk zaferine göz kırpıyor.

Renauılt ile zafer konusunda Heidfeld: “Elbette iyi olacaktır.”

“Araç yeteri kadar iyi olursa bu gerçekleşecek.”

“Test dönemi bizim için iyiydi ama bunun yarışlar kazanmak için yeterli olup olmadığını bilmiyoruz”

Renault’un yanında Williams, Sauber ve Toro Rosso gibi takımlar da etkileyici performanslar ortaya koydu ama Fernando Alonso, bu sene sürpriz bir kazananın çıkacağını düşünmüyor.

Alonso: Mücadele Red Bull, McLaren, Mercedes ve Ferrari arasında olacak.”

“Yeni kurallar ve lastikler var. Ama yeni bir kazananın ve gridde büyük sürpriz yapacak takımların çıkacağını düşünmüyorum”

“Yarışlarda pitstoplar sıklaşacak ve muhtemelen izlemesi daha güzel olacak. Ama sonuçta kazananların isimleri, önceki sene ile aynı kalacak; orta gruptakilerin isimleri de”


Yorumlar

  1. Herkes Renault u küçümsüyor ama ummadık taş baş yarar bunu unutmayalım.Sezona yenilikçi bir tasarım ile giren takım Renault egsozu süspansiyonu şase olarak elbette yüzde yüz kesin çalışacak diye bir kural yok ama beklentilerim çok büyük takımdan.

  2. Alonso&Massa  avatarı

    Bence o 4 takıma Renaultta dahil olacak.Nick bunu yapabilecek seviyede.Bu sezon 1 yarış kazanmasını isterim açıkçası.

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu yıl kazanmaya yakın olan takımların çok olduğunu ve dolayısıyla en az 7 ya da 8 pilotun kazanabileceğini varsaymak yanlış olmaz.Tabi ilk yarış henüz taşların yerine oturmadığı bir görüntüde olacak.Daha kesin konuşmak için ya da favori sayısını düşürmek için birkaç yarış geçmesi gerekebilir.Çok büyük aksilikler sinsilesi ard arda gelmezse büyük sürprizler olmaz..Reno, williams,sauber ,toro rosso ya pek sıra geleceğini sanmıyorum.

  4. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    ooo guzel guzel haberler ard arda gelmeye baslıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir