Haug Takım Emirlerini Desteklemiyor

yazar:

kategori:

Geçen sene Ferrari’nin Almanya’da yaptığının ardından FIA, bu sezon takım emirlerinin tekrar spora geri dönmesine karar vermişti.

Haug: “Benim şahsi görüşüm, bunun doğru olmadığı yönünde.”

“Buna başvurmadan etkili bir şekilde nasıl kontrol edebileceğimizi düşünebiliyorum”

Haug ayrıca takım emirlerinin düzgün bir şekilde uygulanabileceğine 2008 Hockenheim McLaren’inden örnek verdi.

Haug: “Bu zor bir konu. Takım olarak hareket etmelisiniz ama sporun gereklerine bağlı kalarak ve izleyicilere saygı duyarak, takım emirlerinden kaçınılabilir.”

“Formula 1’de bulunduğum bu uzun süreçte takımımızda yerlerin değişimi çok nadiren olmuştur.”

“Geçen sene Nico ve Michael arasında bazı izlemeye değer çekişmeler oldu ve bu, sporu spor yapan şey. Bana göre ne zaman mümkünse bu yapılmalı”


Yorumlar

  1. o yarışta lewis herkesi ipe dizdi(ferrari pilotu dahil) bunuda tüm dünya gördü. zaten herkesi geçen lewisin önüne kendi takım arkadaşını koyup zorluk çıkartmakta saçmalığın kralı olurdu. o yarıştaki heikkinin performansını hatırlayanlar bilir karşı koysa ne olacaktı?! 1 tur sonra geçilecekti.herzaman söylediğimiz şey ferrari pilotunun yapamadığı şeyi lewisin takım arkadaşından mı bekliyorsunuz? mantıklı olun. 2008 ile geçen seneki ferrarinin yaptığı aynı şey değil. yarışı izlememiş olsak sanırsınız ki lewis sadece heiki yi geçmiş.

  2. MagicAlonso avatarı

    Zaten mclaren 2008 de takım emrini ustruplu şekilde uyguladı fazla göze batmadan ama herkes bunun takım emri olduğunu biliyordu.Ama iş Alonso için olunca ve ferrari bunu daha üstü örtülü olmadan söyleyince anlamsız saldırılar yapıldı halbuki her takım takım emrini uygular uygun pozisyonda.

  3. Alonso&Massa  avatarı

    Matematiksel olarak kaldığı sürece elbette olmamalı,ancak fantastik düşüncelerlede takım emirleri uygulandı pilot küstü diye bir düşünce yanlış.Sezon ortası gelmemişken Webber'in aracının burnu çıkartıldı araçtan.Takım emirleri her zaman olacaktır.Ama pek çok pilot işin içinde olurda umarım takım emrine gerek kalmadan harika bir sezon olur bu sene.Sadece 3.5 gün kaldı.

  4. "Geçen sene Nico ve Michael arasında bazı izlemeye değer çekişmeler oldu ve bu, sporu spor yapan şey. Bana göre ne zaman mümkünse bu yapılmalı"
    aynen öyle bırakın pilotları yarışsınlar yoksa ahmet( bizim 1.pilotumuz yada sezon sonu gelmeden ahmet mehmetin puan olarak önünde) mehmet ona yol ver demek yada mehmeti bir şekilde yavaşlatmak f1 adına çirkin.matematiksel olarak bir pilotun şansı varsa bu şans onun elinden alınmamalı

  5. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    hani heikki'nin lastıklerı bitikti falan filan

    alın işte takım emri ne guzel etmiş Haug 2008 Hockenheim'i dile getirerek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir