Ecclestone, Savcılara Yardım Etmek İstiyor

yazar:

kategori:

Bankacı Gerhard Gribkowsky, F1’in haklarının 5 sene önce satışında aldığı iddia edilen 50 Milyon $’lık rüşvet nedeniyle Münih’te gözaltında tutuluyor.

Ecclestone, rüşveti kendisinin verdiği yönünde Alman basının iddialarını sürekli olarak yalanlamıştı ve şimdi de Alman avukatı Sven Thomas, Bay E’nin araştırmaya yardım etme niyetinde olduğunu söylüyor.

Suddeutsche Zeitung’e konuşan avukat, tanık olarak ifade verebileceklerini söyledi.

Telegraph’taki habere göre ise Ecclestone, CVC’nin ayrı olarak yaptırdığı soruşturmada Ecclestone’nin temiz çıktığını yazdı.

Bu soruşturma, dışarıdan bir şirket tarafından yürütüldü ve Ecclestone: “Her şey yapıldı ve (yanlış) bir şey bulunmadı”

Bu arada Ecclestone, “CVC’nin, Gerhard ile ilgili olanların yaşanmamış olmasını dilediğini” söyledi ve sporun hisselerini satmayı planlamadıklarını ilave etti.


Yorumlar

  1. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Hahahahaha, yardım derken? Savcıların eline bir kaç topar para sıkıştıracakmış, yanlış anlaşılamasın rüşvet değil, sadece yardım. E tabi onların da çoluğu çocuğu var. Tabii ki Bernie'nin kızları kadar pahalı bir evde (ev demek küçümsemek olur ama) oturamazlar ama olduğu kadar yardım etmek lazım, değil mi? CVC'den bir grubun bazı tanınmış yöneticilerle konuştuğu basına bile yansıdı, şirket Bernie zaten hapse girecek diye yerine yeni birini arıyor, olay zaten belli demek ki, yoksa niye başka bir yönetici avına çıksınlar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir