Hamilton, Vettel'in Takımda Kollandığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Mark Webber’in bu sene şampiyonluk şansı bulunup bulunmadığı sorusuna Hamilton, geçen sene Silverstone’de damalı bayrağı ‘2 numaralı pilot için hiç de fena değil’ diyerek geçen bir adam için zor olacağını ifade etti.

Webber geçen sene şampiyonluk mücadelesinde işler kızıştığında, başarısının Red Bull’u rahatsız ettiğini söylemişti.

Hamilton: “Bana görünen o ki açık bir ‘1 numara takımı’. Dışarıdan böyle görünüyor. Mark da bunu söylemişti, değil mi? Sadece onun söylediklerini ve dışarıdan durumun nasıl göründüğünü dikkate alabilirsiniz.”


Yorumlar

  1. Hamilton bizim bilmediğimiz bişey söylemiyor.Geçen yıl Webber defalarca bunu tekrarladı.Yalnız dikkatimi çeken ,Hamiltonun dobra konuşmasıdır.Bu sitedeki insanlar dobra konuşanları sevmezler.Doğruyu dile getirenleri sevmezler.

  2. sana ron amcan ne yapıyorsa vettelinde etrafında bir takım kurulmakta

    budur.

    artık başlar yakıt tasarruf ve kanat değiştirme olayları.hepsi legal

  3. Webber-Vettel arasındaki fark koskoca 12 kg den başka bişe değildir(şampiyonluk ünvanı dışında)

  4. Yani adam doğru söylüyor, bunu hamilton veya başka birinin söylemesi benim pek umrumda olmazdı, sonuçta gözlemini belirtmiş.

    Ama iyi ki Alonso böyle bir açıklama yapmamış, yoksa o doğruyu söylese bile aşırı tepki çekerdi.

  5. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    McLaren'de Hamilton, RedBull'da Vettel, Ferrari'de Alonso 1 (bir) numara.. Bunu bilmeyenler varsa aklından şüphe ederim zaten.

  6. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    Konuya direk giricem cunkı acayip sinirliyim

    Ya bizim elektrik faturamızdan bile trt payı ile vergi alıyorsunuz siz turkıyenın kanalısınız ya bu formula1 yayını neden şifreli siz bu işi beceremıyorusnuz.

    Madem berecemeyıcektınız ne diye ihaleye girip yayın hakkını aldınız.CNNTURK’u mumla arar olduk ayıp size valla ayıp bu yaptığınız rezillikten baksa bişey değil

    Sonra formula1 niye Türkiye’de ilgi görmuyor.Görmez tabii TR’nin kanalı bile yayını şifreli veririse kim niye izlesin f1’i

    2.Lig macı sizin için daha önemlı tabii.Bari su trt3 ‘ün doğu paketini acında izleyelım rezil ettınız kendınızı zaten haftasonları bi f1 keyfımız vardı onunda içine ettınız.

    O kadar ay bekle sonra tık şifre ya anlamıyorum kardeşım siz uyuyormusunuz yarışlara 2-3 gun kalmıs ne reklam ne haber bi reklam yaptınız zorla onuda öyle bi yapmıssınızkı daha kötusu olamazdı.

    Spor haberlerınde her turlu spor en dandık sporlar verilir ama f1’den tık yok.

    Bu kadar olmaz yaa arap sacına döndurdnuz.

    Yazıklar Olsun diyecek baksa kelıme yok.

    arkdaşlar trt'ye attığım mail nasıl olmus biraz fazla sitemkar gibi

    ama cok fena patladım ya bunları öyle birden bi çırpıda yazdım bence sizde 3 5 satır bişeyler yazın

    formula1@trt.net.tr

  7. rocco junior avatarı

    Dinime küfreden Müslüman olsa diye bir laf var ama Lewiscim olmadı bu.Sanki sen kollanmıyor musun demezler mi adama??

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bunu Alonso söyleseydi yorum adedini saymakla bitiremezdik.Demek ki dost acı söylemezmiş.

  9. Doktor bey Vettel'in ,Webber'e olan üstünlüğü gelecek vaat etmesidir her hamilton ve vettel konusunda profesorlugunu konusturma dikkat çekiyosun çok

  10. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    noluyor arkadaşım sana avatarında buttun var ama 2010 turkıye gp'nin dile getirilmesinden sikayetçimi oluyorsun.Biz 2010 turkııyede buttonu savunuyoruz buttonu koruyoruz sen ne yazıyorsun :S

  11. Alonso&Massa  avatarı

    Hamilton doğru söylemiş.İşin birde garip yanı şu,

    Alonso Massa'dan,Hamilton Button'dan en azından işi sonuca dönüştürmede iyiler ve özellikle F1 Alonso-Hamilton ve geri dönüşüyle Schumacher'in etrafında dönüyor.

    Peki Vettel'in ,Webber'e olan üstünlüğü nedir?Ben açıkçası Webber'in çok daha iyi bir pilot olduğuna inanıyorum.Valencia ve Melbourne yarışları hariç sezon boyunca oldukça iyiydi Webber.Bu Vettel hakkında bir haber çıkıyor artık peşini bırakırlar diyorlar,iki gün sonra gitmekte özgür diyorlar.Vettel'in Alonso ve Hamilton'ın yanına gideceğine inanmıyorum.Giderse ikisinede yenilir.Geçen sene en iyi araçla son anda şampiyon oldu.Sıralama turlarını domine eden,yağmur yoksa arkasına bile bakmaması gerek bir araç.İlk 2 3 yarış hariç ben araçtan kaynaklanan sorunun olduğu bir Kore'yi hatırlıyorum.

    2009 yılında KERS konusunda en çok sızlanan pilottu,Massa'yı turlar boyunca geçemedi.O sezonda senenin %50sinde en iyi araçtı.Takım bir kaza olursa anında Vettel'i koruyor,sürekli olarak ondan bahsediyorlar.Bu koruma ve kayırma diğer pilotlarada yapıldı takımlarda ancak RBR kadar Vettel hakkında fikrini değiştiren ve iki günde bir gitsinmi kalsımı,gider kalır yorumu yapılan başka pilot görmedim.

    Konu Webber olunca yorum klasik,yaşı 34 bu sene bitsin hırslıysa bakarız.Yarım ağızla Webber'i öven içten gelmeyen yorumlar.Kısacası Hamilton sonuna kadar güzel konuşmuş.

  12. Psikolojik baskılar başladı vettel ve webber üzerine… Ama vettelin kayırıldığı da kabak gibi ortada…

  13. gelin alonso fanları size ekmek çıktı..
    başlayın hadi lewis'e sövmeye, dönün 2010 türkiye gp'ye..
    içinizde kalmasın.. dökün..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir