Dennis: "Hamilton, Bahreyn'i Geride Bırakacak"

yazar:

kategori:

McLaren patronu Ron Dennis, Hamilton’un Bahreyn kabusunun etkisinden kısa sürede sıyrılacağını düşünüyor.

Hamilton, kalkışta sorun yaşaması ve sonrasında Alonso ile çarpışması sonucunda Sakhir pistinde liderliği bırakmıştı.

Ve İngiliz pilotun hayal kırıklığına rağmen, ki yarışın ardından neredeyse hemen pisti terk etti, Dennis bu durumun İspanya’daki yarışa hazırlıklar konusunda Hamilton’u etkilemeyeğinden emin.

Dennis: "Eğer rekabetçi bir insansanız, kendinize karşı sertsinizdir. Bir çok defa söyledim, bu takımda ben kuralların dışında bir istisna değilim: biz kaybedenler değiliz"

"Biz savaşçılarız ve bilhassa iyi bir iş çıkardığınızı düşünmediğiniz zaman, gidersiniz ve bütün istediğiniz, bir sonraki yarış için gelecektir. Çünkü, eğer bir iey değişmezse daha rekabetçi olacağınızı bilirsiniz"

"Sporun doğası bu. İnişlerle ve çıkışlarla doludur. GP’nin hassas hız treni, asla herhangi bir farklılıkta olmaz"

Dennis, Hamilton’un şu anda tek dikkate alması gerektiği şeyin puan sıralamalası olduğunu düşünüyor. Puan sıralamaası çok yakın olduğu için Hamilton’un endişelenmesi gerekmiyor Dennis’e göre.

Dennis "Hafta sonlarına girerken puan durumuna bakarsınız ve puan durumu çok yakın olduğu için şu anda endişe yapmak yersiz."

"Yakın olduğunda bir anda paniklemezsiniz. Yarış hafta sonuna odaklanırsınız, çalışırsınız ve gerçekten iyi iş çıkarırsınız." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir