Hamilton'un Kanadı İlk Turda Kopmuş

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’un Bahreyn yarışının daha ilk başlarında ön köprü kanatının kırıldığı fotoğraflar tarafından kanıtlandı. Bu da Hamilton’un mekanik bir sorun sonrasında Alonso’ya çarpmış olabileceği düşüncelerini destekliyor.

Mclaren takımı yaptığı açıklamada Hamilton’un köprü kanatının kırılması sonucunda Hamilton’un aracının Alonso’nun aracının hava koridoruna beklenenden daha fazla girdiğini söyledi.

Hamilton’un daha ilk turda 4. viraj çıkışında bir başka araçla olan teması sonucu, muhtemelen Fernando Alonso, kaybettiğini belirtmişti.

Araç üstü kameralar ve fotoğraflar Hamilton’un 5. viraj çıkışında Alonso’nun aracına vurarak köprü kanadını kırdığını gösteriyor.

Hamilton daha önce yaptığı açıklamada bunun bir yarış kazası olduğunu ve kazanın aracına verdiği zararadan kaynaklanabileceğini kabul etmişti.

hamilton_bahreyn_500_onkanat_976652489.jpg

 


Yorumlar

  1. Ben ilk başta tekerleğinin koptuğunu sandım. Sonra jeton düştü. 🙂

  2. Valla Görkem aynen öle yav:D:D:D

  3. 🙂 rahatladın mı? not: hamilton hatası oldugunu soylemisti zaten

  4. gülhan ertürk avatarı
    gülhan ertürk

    Yeter ya bu ne böyle. Aptalca bir kaza ve sonucunda alınan bir sonuç. Ne kadar büyütüldü. Anladık Hamilton' a toz kondurmak istemiyorsunuz ama görünen köy kılavuz istemez. Geçen yıl fazla abarttığınız ortaya çıkyor. Hadi bu yarışa bu bahaneyi buldunuz ilerdeki yarışlarda hatalarını nasıl örteceksiniz merak ediyorum???

  5. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ya abdullah sonlara doğru çarpışmayı yavaşlatmışsınız ya serhan acar alkol almışta konuşuyomuş gibi olmuş ahahah :)))

  6. videoda görünüyormuş gerçekten. gülmez dediğin doğruymuş aslanım seni buralarda boşuna süründürüyoruz 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir