Button'dan Hamilton'a: "McLaren'i Bırakma"

yazar:

kategori:

McLaren’in 2011 aracının bu hafta Avustralya’da zafer için mücadele edenler arasında olmayacağı bekleniyor ve Hamilton’un, gelecek sene sözleşmesi bittiğinde Red Bull’u göz önünde bulunduracağı söyleniyor.

Ama takım arkadaşı ve vatandaşı Button, sürpriz yapmaması gerektiğini söyledi.

Button: “Lewis, Formula 1’de benden çok daha uzun süre yarışacak.”

“Kararı o verecek ama takımda kendisini evinde gibi hissediyor ve başka bir yere gitmek sürpriz olabilir.”

“Onun için çok farklı bir ortam olacaktır ama (McLaren’den ayrılmayı) bunu düşündüğünü sanmıyorum.”

31 yaşındaki Button, kendisi için de McLaren’de bir gelecek istiyor.

Button: “Kendimi burada evimde gibi hissediyorum. Ama geleceği o kadar çok düşünmedim”

“Dünyanın en iyi takımlarından birinde yarışıyorum. Burası, dünya şampiyonasında mücadele için en iyi yer olmalı”

“Bundan şüphem yok. Hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz ve bu kış, bizim için mükemmel geçmedi. Ama zor dönemler, insanları her zaman daha güçlü bir hale getirir.”


Yorumlar

  1. Lewisin bu takımdan ayrılacağı zaman gelecektir, ama bu yakın zamanda mümkün görünmüyor. Ve bence kimsede Lewisin McLareni kariyerinin sonuna kadar bırakmayacağını düşünmesin, Schumacher nasıl Ferrari'den ayrılıp yoluna Mercedes ile devam ediyorsa veya Senna McLarenden ayrılıp Williams'a nasıl geçtiyse, Lewiste bir gün bu takımdan ayrılacaktır. Schumacher ile Ferrari arasındaki duygusal bağı bilmeyen yoktur aranızda, o bağ bile kopabiliyorsa Lewis'de McLarenden kopabilir, sonuçta profesyonel insanlar ve böylede olmalılar.

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    tr f1 in sevgili uyeleri f1 sever arkadaşlarım benim facebook duvarımdaki PHİLİPS MAC KEYFİ uygulamasından oylarınızı bekliyorum.(duvarımdaki bebegimi sallarken tv seyrettigim ) resme tıklayıp oy kullanmanızı ve bir f1 ve trf1 sever arkadaşınız bendenizi yanlız bırakmıyacagınızı umuyorum.herkese teşekkürlerimle erdal altundag
    http://apps.facebook.com/philips_mac_keyfi/profil.aspx?fid=605343835&ref=nf

  3. ben böyle haberlerin kasıtlı yapıldığını düşünüyorum pilotun dikkatini ve konsantrasyonunu dağıtmak için yapılmış bir durum. aslında bunları genelde ferrari ve mclaren yapar bu iki takımda yarışmayan ve başarılı olan pilotların dikkatini dağıtmak ve aklını karıştırmak için yapılır tarihte bir çok örneği var bunun.

  4. Alonso&Massa  avatarı

    Şimdiki pilot kadroları iyi bence,kalsın bir değişiklik olmasın 3 4 sene boyunca.Hamilton,Alonso yada Massa'nın RBR ye gideceğini sanmıyorum.Vettel'i bırakmayacaklar ve kendi genç pilotlarından birini getireceklerdir Webber ayrılınca.

  5. Hamilton:RB sadece bir içecek şirketi başlıklı demeç anlamamız gerekeni ziyadesiyle anlatıyor =))

  6. Bunu alonso iyi yapar zoru gördümü baska takima kacar. lewis öyle biri deyil.

  7. haklısın alonso komplex li bir pilot herkesin kendi etrafında toplanmasını istiyo ve bu durumu bitek o dönem renault sağlayabilirdi sağladıda singapurda

  8. Alonso'yu küçüklüğünden beri destekleyen F1 takımı varda ben mi bilmiyorum ?

  9. Üzerinde yılların emeğinin olması ,takımdan ayrılmayı zorlaştırıcı etkenlerden biridir.Yazılan cümleyi yanlış anladığınız zaman ,verdiğiniz karşılık da trajedi içerikli oluyor malesef..

    Ben şahsen hamiltonun ayrılacağını sanmıyorum.Belki de Redbull'u küçümseyici demeçleri bu yüzden rahatlıkla verebiliyor.Güvendiği şeyler var ki dünya şampiyonluğu yaşamış bir takıma hakaret edebiliyor..
    Bir de buttonun teselli tarzındaki açıklamasını ilginç buldum.Başka bir yere gidip risk alacağına burada kalması daha iyi derken,Brawn gp yılları aklıma geldi.Ben yaptım ama sen yapma der gibi konuşmuş.

  10. Boş yere hayal kurma derim ben.

    Dediğini bir tek Alonso yapar ve yaptıda.

  11. Lewis McLareni bırakmaz.. bırakamaz.

  12. rocco junior avatarı

    Lewis bunu yaparsa zoru görünce kaçıyor derim.Profesyonellik ayrıdır ama 2 sezon kazanamadım diye en güçlüye gitmek.Yani en iyi araba olmadan kazanamam beni yetiştiren,üzerimde yılların emeği bulunan takımı bir çırpıda satarım gibi bir şey

  13. Massa'nın yerine Ferrari'ye gitsin 😀

  14. Lewis artık yeni bir menajere sahip. ve menajerlerin görevlerinden biri de bu tip haberlerin medya da yayınlanmasını veya dedikodusunun yapılmasını sağlamak. (yeni menajer bu konuda çok hareketli olacaktır. şimdiden hazır olmak lazım)

    sebep: Menajeri olduğum pilot daha iyi bir aracı hak ediyor. veremezseniz neler olacağını şimdilik dedikodu gibi duran haberlerden takip edebilirsiniz.

    aslında bir McLaren ürünü olan Lewis'in bir yere gideceği yok. ama bu tip haberlerin ona daha iyi bir araç sunacağını düşünmekten de kendini alamaz.

    yoksa dedikoduların en büyüğünün birkaç kıtırı daha önceleri servis edilmişti. Hamilton ve diaz tekrar aynı takımda birbirlerinin rakibi olabilir. tabii bu sefer Ferrari de. Börni bu senaryonun gerçekleşmesi için neler yapacaktır malum. çünkü bu gerçekleşirse. o sene F1 tarihinde 2007 kadar veya daha fazla yer alacaktır. (1988 den sonraki en büyük kapışma olma ihtimali yüksek)

  15. Yavuz Balcı avatarı

    Lewis-McLaren birlikteliğinin kolay kolay biteceğini düşünmüyorum. Bence Button'a kulak vermeli.

  16. Ferrari-AStateOfTrance  avatarı
    Ferrari-AStateOfTrance

    Ben Hamıltonun RedBull'a gitmeyi dusunduğunu yada orda yarısmak istediğini yazan bi haber görmedim ya da gözden kaçırdım.

    McLaren Hamılton'dan vazgecmediği sürece Hamılton'da McLaren'den vazgecmez bana göre…

    Cocukluktan beri McLaren denetimi altında olan bir pilot.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir