Brawn, Mercedes GP'nin Yönetimini Bırakıyor

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamalarda, Mercedes GP’nin tüm hisselerinin Daimler ve Aabar grubu tarafından satın alındığı belirtilmişti.

Almanya ve İngiltere’de çıkan haberlere göre Brawn’ın yönetim kurulundan tamamen ayrılması gerekiyor çünkü sadece hisse sahipleri bu kurulda yer alabiliyorlar.

Bu hareket hakkında konuşan Brawn “Hisseler Daimler ve Aabar’a geçti ve bu süreç içerisinde yönetim kurulunda resmi yönetici olmayacağım.”

“Bu kurul hisse sahiplerinden oluşuyor ve benim artık hissem yok. Önümüzdeki haftalarda kuruldan istifa edeceğim ancak bu takımdaki pozisyonumu etkilemeyecek.”

“Bu da yapmak istediklerimiz açısından benim için daha kolauy ve açık olacak.” dedi.

Brawn, bu şekilde takımın şekillenmesiyle, hedeflerine ulaşma konusunda daha başarılı olacaklarını düşünüyor.

Brawn “Açıkçası takım patronu olarak katıldığımda hisse ortağı değildim, takımın sahibi değildim ve sadece takım patronuydum. Sadece başarılı olma isteği vardı.”

“Gerekli olduğu için bu geçici durum oldu ve artık başarılı olmak için en iyi yapı olarak duruma geri döndük.”

“Hisse ortaklarımız başarma konusunda tamamen adanmışlar ve hedeflerden şaşma gibi bir durum yok. Onların tek istedikleri başarı ve bu kadar çok ortak varken durum açık olur mu? Takımın şimdi iki ortağı var, Daimler ve Aabar, ve onlar kazanmak istiyorlar.” dedi.

Brawn ayrıca takımdan ayrılma gibi planının olmadığını, uzun vadeli planlar yaptıklarını söyledi.


Yorumlar

  1. mercedes gp gelecek vaadettiği için ross brawn ın hisselerini satın aldılar bana göre ortada iyi bi araç var bekleyip göreceğiz aksi taktirde ben olsam hisselerin düşmesini beklerdim mantıklı olanı bu

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Senin gibi Dahi bir teknik adamın F1 siz olaçağını düşünmüyorum, her zaman yaratıcı aklını kullanarak yeni gelişmeler katıyorsun SPORA birde eski dostum yanında Bakalım Ferrari Macerasından Sonra bu durumu 2 ci kez Mercedes de yapacaklarmı istedikleri her şey varmı ? Var. Neden oLmasın diyorum o zaman.Bakalım Schumi Ferrari Ve RedbuLL yenecek kadar HIZLI VE GELISIM gosterecekmi. 2011 Lastik Savaşlarına Hazır olun…

  3. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    güzel ve sevindirici gelişmeler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir