Hamilton, Takıma Bağlılığının Altını Çizdi

yazar:

kategori:

SEzon öncesi testlerde McLaren’in kazanan bir araç görüntüsü çizmeyen MP4-26’sı nedeniyle, Lewis Hamilton’un kariyeri için en iyi aracın peşinde başka takımları gözden geçirmesi yönünde çeşitli söylemler gündeme gelmişti.

Ama Hamilton, başka bir yere gitme gibi bir niyetinin olmadığını belirtti.

Hamilton: “Bugün Martin (Whitmarsh) ile konuştum. Çünkü benim burada, McLaren’de olduğumun, takıma, kazanmaya bağlı kaldığımın taahhütünü vermek istedim”

“Benim kalbim ve aklım burada. Başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Başka yerlere gidip görüşmeler yapan (menajer takımım) adamlarım yok.”

“Neler hissedebileceklerini anlamak için kendimi karşımdakinin yerine koymaya çalışırım. Bunun önemli olduğunu düşünüyorum.”

“Benim yerime başka bir sürücü aradıklarını söyleyen haberler çıkarsa ne kadar üzüleceğimi düşünüyorum da çok üzülürüm ve motivasyonumu kaybederim. Takım için de böyle olduğunu tahmin ediyorum.” dedi.

Hamilton, yakın gelecekte Mclaren’in tekrar şampiyon olması için çalışacağının altını çizerken, uzak gelecekte takım değiştirme ihtimalini reddetmedi.

Hamilton “Tabi ki bir süre Formula 1’de olacağım ve rüzgarın sizi hangi yöne götüreceğini asla bilemezsiniz. Söylediğim gibi şu anda bu takımı en başarılı yapmaya adandım ve bunu yapabileceğimizi hissediyorum.” dedi.

Hamilton’un yaklaşımını değerlendiren Whitmarsh ise “Lewis bugün beni görmeye geldi ancak bu gerekli değildi.”

“Buna gerek yoktu ancak yine de gelip takıma olan tutkusunu ve bağımlılığını göstermesi hoştu.”

“Manşetlerde bir çok şey okursunuz ancak bunları pek fazla irdelemezsiniz.  Herhangi bir sezonda inişlerinin ve çıkışlarının olacağını biliyor ancak aynı zamanda bu takımın kazanmaya olan adanmışlığını da biliyor.”

“Biz harika bir takımız ve birlikte çalışmaktan keyid alırız.  Bu sporda çok fazla mücadele vardor ve bu nedenle buradayız.”

“Açıkçası o, bu takımla birlikte olgunlaştı ve iyi zamanlarımız oldu. Gelecekte de çok iyi zamanlar geçireceğimize eminim.”

“Takımda rahat olması, çevreden ve çalışanlardan keyif alması harika.” dedi.


Yorumlar

  1. Kirve sözlesmesine yaris kazanamazsam giderim ibaresi koyan bir pilotmu var ?
    yok canim o kadar da deyil artik..

  2. lewis ve martinin bukadar açıklama yapmaları gereklimiydi tartışılır. ancak bu f1, ne olacağı belli değil. bakarsınız gelecekte lewis ferrariye gider alonsoda tekrar McLarene döner, herşey mümkündür:))

  3. M.Schumacher  avatarı

    Kırmızılara bürünecek birgün .

  4. usta 6 mayısta görüşelim. saygılar.

  5. Bu kadar çok açıklama hayırlı değil ama … Hamilton cu McLaren taraftarları kendilerini avutuversinler.McLaren bu tarz taraftarları Alonso ya doyamadıklarından akıllarından çıkaramıyorlar. Yazık…

  6. Burdan Hamiltona Emre Altuğ'un "gidecek yerim mi var" isimli parçasını yolluyorum:D

  7. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)

    Lewis Hamilton ın formula 1 e başladığı 2007 yılından beri en çok puan toplayan pilot Lewis Hamilton. McLaren in Hamilton ın kıymetini bilmesi lazım.

  8. hamiltonsuz bir mclaren düşünebilirmisiniz.yada alonsosuz ferrari elbette evet.pilotlar gider ama takımlarınız(sizin)baki kalır.hatta daha iyileride bu takıma gelebilir yada gelmiştir;örnek senna örnek prost vs

  9. Helal olsun diyecek söz yok…

  10. Pek sevmedigim bir pilot/adam olmasina ragmen Lewis gercekten bu is icin oldukca yetenekli biri, duzgun bir kisilikle unutulmazlar arasina girecegine eminim..

  11. Yine 12 den vurmuşsun yanlış anlamadıysam. Vallahi bravo…

  12. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Mclarensiz bir Hamilton düşünemiyorum…

  13. >Sezon içinde 1 yarış kazanamazsam seneye başka bir takıma geçerim gibi bir ibare falan koydurmamışmı sözleşmesine bizim eleman:)

    Yeni sezon hayırlı ve uğurlu olsun.İnşallah şampiyonluk yarışı içerisinde oluruz bu senede.Tüm sürücüler için ağır yaralanmalı kaza olmamasınıda temenni ediyorum.Herkese bol şans…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir