Williams, Sorunlar Yaşamadığı İçin Memnun

yazar:

kategori:

Takım, dayanıklılık sorunları nedeniyle kış testlerinin sonlarında KERS bağlantısını koparmak zorunda kalmıştı. Sezona girilirken bazı endişeler olmasına rağmen Williams, sorunların üstesinden geleceklerine inanıyordu.

Teknik Patron Sam Michael: “Programımızı başarılı bir şekilde tamamladık. Bu programda revize edilmiş KERS parçalarla bütün gün çalışma, aero düzenlemelerini değerlendirme ve Rubens’in aracında yeni bir ön kanat denemesi de vardı. Her şey beklendiği gibi çalıştı”

Rubens Barrichello da KERS’in performansından memnun kaldı.

Barrichello: “Oldukça düzgün bir gündü. KERS’i sürekli kullanabildik; bu araçta bu ikinci defa oluyor.”

“Bugün biraz rekabet gösterdiğimizi düşünüyorum. Ama bunu ayakta tutmak için bazı çalışmalar yapmamız gerekiyor. Cuma günümden keyif aldım. Bu yüzden iyi bir hafta sonu bekliyorum”

Takım arkadaşı Pastor Maldonado ise zor bir gün geçirdi.

Maldonado: “Bu sabah biraz zordu. Çünkü pisti tanımıyordum. Bu yüzden seansın çoğunu, alışmayla geçti. Oldukça kaygandı. Öğleden sonra ise uzun sürüşlere yoğunlaştık ve aracın performansından memnunuz”

“Uzun sürüşlerde iyi olduğumuzdan tur dereceleri açısından yarın gelişebileceğimizi düşünüyorum. Hafta sonunun geri kalanı için kendime güveniyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir