Massa: "Mclaren ve Red Bull Güçlü Görünüyor"

yazar:

kategori:

Günü 7. sırada tamamlayan Massa “2 antrenman seansında çok şey test ettik ve hafta sonuna hazırlanırken mümkün olduğu kadar farklı konularda çalışmak için takım arkadaşımla farklı programlar uyguladık. Yumuşak lastikler 4. tura kadar en iyi haline gelmediği için hızlı bir tur atmayı umuyordum. Ancak bunun tersine uzun sürüşlerde tam olarak istediğimize ulaşamadık ve düşen yağmur damlaları da durumu hep karıştırdı.”

“Bugün gördüklerimize göre yumuşak lastiklerde bozulma beklediğimizden daha az ancak yarışta tersi olması ihtimaline karşı çalışmaları sürdürmemiz lazım. Bu pist lastikler üzerinde Barselona’ya göre daha az zorlayıcı.”

“By sene her pistte lastikler için özel çalışmak önemli olacak. Her iki set lastik arasındaki performans farkı çok açık. Mclaren ve Red Bull oldukça güçlü görünüyorlar ancak başka araçlar da yüksek performans gösterebilirler.” dedi.


Yorumlar

  1. teşekkür ederim dostum =)
    yalnız olmadığımı bilmek güzel.
    sana da iyi beklemeler o halde.

    şimdi bitirdim yarışımı. ama bu kadar bahtsızlık olur mu yahu? felipe'nin şanssızlığı MMG 2007'de bile devam ediyor. aynen hungaroring 2008'deki gibi.. avustralya'daydım. 58 turun 55. turunu bitirdim, start finish çizgisini geçtim, derken motor güüüm! lider gidiyordum, arkadaki ile aramda 7,6 saniye fark vardı, pitler bitmiş, yapmam gereken tek şey aracı finish çizgisine getirmekti.. son 3 tur kala yarış dışı..

    oyunda bile üzülüyor insan, bir de gerçeğini yaşayan pilotlar neler hissediyordur Allah bilir..

  2. Mclaren Mercedes  avatarı
    Mclaren Mercedes

    Senin gibi F1 taraftarlarına ihtiyacımız var 🙂
    2 günlük programını sonuna kadar destekliyorum.
    Bugün ben de eşlik edecem 🙂

  3. yeni kask tasarımına da gözüm alışmaya başladı bügün izlerken. fosfor yeşili+sarı renkli kaskı, sarı renkli tepe kamerası ile bütünlük sağlıyor.

  4. efendimayin  avatarı

    Saat 9 olmadan öğrenemeyiz…

  5. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    pek gerçekci değil bunlar. sıralamalara kadar beklemek lazım

  6. geceyi hiç uyumadan geçirip antrenman seanslarını büyük bir keyifle izledim. hakikaten özlemişim formula1'i, ve felipe'yi aracının içinde görmeyi..

    bir de şimdi, sabah olsun diye sabırsızlıkla bekleyeceğim, uykusuz geçecek 2. güne hazırlanıyorum =) en iyisi, MMG 2007 çalıştırıp avustralya'da yarış yapayım.

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Mercedesi Saymamaları Sinir Bozucu Artık Yarını Beklemekten Başka Çaremiz Yok..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir