"Hamilton'un Efsane Olabilmesi İçin Daha Uzun Yolu Var"

yazar:

kategori:

Hamilton’un henüz 2. senesinde şampiyonluğu kazanmasının ardından Stewart, genç sürücünün Tiger Woods ve Muhammet Ali’den daha fazla pazarlama potansiyeline sahip olduğunu söylemişti.

2008’deki şampiyonluğun ardından başka şampiyonluk gelmedi ve Stewart en son açıklamasında “Efsane olması için bir kaç kez daha şampiyon olması lazım.” dedi.

Hamilton ise “Sebastian Loeb, Valentino Rossi ve Michael Schumacher gibi kendi serilerinde efsane olan sürücülerden birisi olmak istiyorum. Her zaman Ayrton Senna gibi 3 kez şampiyon olarak onun başarısına ortak olmak istedim. Ancak 2. şampiyonluğu bile kazanmak yeterince zor, bu yüzden şu an için 2. şampiyonluğu düşüneceğim.” dedi.


Yorumlar

  1. Alonsomania  avatarı

    ilk şampiyonluğunda vericekti ve verdi zaten 2008 f1 racinglerin birinde vardı tam sayıyı söylicem bulunca, turuncu Mclaren'den söz etmiyor muyuz?

  2. bildiğim kadarıyla kargo fiyatı sabit $25.00

  3. İkinizede teşekkürler bu aralar pek kontrol edemiyorum siteyi o sebeptendir cevap biraz gecikti. Bu arada kargo parası bana ne kadara patlar ve sonuçta ürün ingiltereden geliyorsa hangi kargo getircek anlaşmalı oldukları bir yer varmı acaba. Sonra jenson button kılıklı bi herif kapıyı çalıp ingilizce küfürler etmesin beni buraya kadar getirttin diye =))

  4. İngiltere fiyatı ayrı Avrupa fiyatı ayrı. Kargosuydu filan çok fazla tutuyor. Sezon sonu biraz düşüyor fiyatlar ben o zaman almayı düşünüyorum.

  5. 3 tane şampiyonluk alırsa Lewis in hayali LM i yapıcak ona Ron Dennis.

  6. Alonso&Massa  avatarı

    Ben Ferrari'nin bir iki ürününü aldım.Sitesinden alacağın için sorun olmaz,ama istersen yurtdışından birine aldır.Güzelmiş bu arada.

  7. Biraz alakasız olucak hatta bayağı bi alakasız olacak ama bi sorum var=))

    Antremanlardaki buttonın giydiği sweater gözüme takılınca şöyle bi mclaren shopa baktım. gerçekten güzel ürünler var ama nasıl satın alırım hiç bir fikrim yok. Türkiyede satılan hiçbir yer yok herhalde. Dışarıdan sipariş etsem nasıl olur nasıl gelir onuda bilmiyorum. Eğer daha önce bu yolla alışeriş yapan varsa bi yardım edebilirmi??

  8. Alonso&Massa  avatarı

    Sebastian Loeb ve Valentino Rossi oldukça uç örnekler.

    F1 de ''sadece önümüzdeki 5 yılda''

    1-Alonso
    2-Massa
    3-Hamilton
    4-Button
    5-Webber
    6-Vettel
    7-Schumacher
    8-Rosberg
    9-Kubica

    9 tane aday var.Loeb WRC de hemen hemen hiç zorlanmadı.Rossi ise gerçek anlamda bir makina.Günümüzde F1 de şampiyon olmak,diğer motorsporları serilerinde şampiyon olmaktan 2-3 kat daha zor.Moto GP de rakibinizin düşme ihtimali,bir f1 aracının yolda kalma ihtimalinden çok daha fazla vb.

    2 şampiyonluk bile zor.Ama hep merak etmişimdir Rossi,Loeb yada Schumi ne hissetti son şampiyonluklarında diye.1-2-3 başarma ,isteği ondan sonrası hep bir zorunluluktan dolayı başarma gibi..O kadar destekleyen olunca ve her geçen gün arttıkça.

  9. Alonsomania  avatarı

    LM yi şampiyonluğu alınca verdi zaten

  10. 2 şampiyonluk diğerleri ile aranda bir fark yaratır, 3 adını tarihe yazdırır. 1 sıradandır.Sir ve Lewis doğru demişler. Lewis bence 3 leyebilir. Sonrada Ron Dennis sözü olan LM i ona yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir