Button Atılan Büyük Adımı Övüyor

yazar:

kategori:

McLaren kış testlerinde sorunlar yaşamasına rağmen Lewis Hamilton bugün 2., Button ise 4. sırayı elde etti.

Button, McLaren’în atmış olduğu adımdan çok memnun olduğunu söyledi.

Button: “Bundan çok memnunuz. (Araçtan) en iyisini elde edemedik ama elimizdeki paketten çok memnun olmamız gerektiğini düşünüyorum”

“Testlerdekine göre ileri yönde muazzam bir adım. Bu hafta sonu yaptıklarımızdan çok mutlu olmalıyız”

“Bu araç daha ilk döneminde. Çünkü çok test yapmadık. Dayanıklı ve yeteri kadar hızlı olması bizi çok mutlu etmeli.”

Red Bull’dan Vettel’in açık farkla polü almasına rağmen Button, yine de galibiyet için şimdiden pes etmemeleri gerektiğine inanıyor.

Button: “Yarışı gerçekten dört gözle bekliyorum. Dördüncü sıradan da iyi bir yarış çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Geçen sene dördüncülükten iyi bir yarış çıkarmıştım. Göreceğiz”

“Sebastian çok iyi bir tur attı ama tempolarının bunun gibi olup olmayacağını bilmiyoruz. Olumlu bakmalı ve kazanabileceğimizi düşünmeliyiz.”


Yorumlar

  1. KERS i en iyi kullanan takımın McLaren olduğunu hesaba katarsak, sezon içinde ne kadar geliştiklerine ve bugünkü sıralama turlarına bakarsak McLaren takımı bu yıl %100 şampiyonluk yarışının içinde olucak.. ama şampiyon olmaları için Redbull kadar iyi olmaları lazım aerodinamik olarak

  2. Sayın site yöneticileri lütfen bu tip hadiselere müsamaha göstermeyiniz. Gereğini yerine getiriniz.

  3. MagicAlonso avatarı

    öküz de hayvanda sensin itin oğlu.ben sana küfür etmedim ama bunu sen istedin puş oğlu puşt.senin gibi yavşakları elime geçirsem anasının ****** mart karı yağdırırım.

  4. al pilotu vur fanına…anca bir alonso fanının yazacağı sözler bunlar…terbiye sınırları içinde cevap verebilme kabiliyeti yok tabii…işin aslı eldeki malzeme ile başka çıkış bulamadığınızdan böyle yazıp sindirmeye çalışıyorsunuz karşınızdaki insanları…sizde bu alonso gibi bir pilot varken daha çook kötü laf söylersiniz karşınızdakilere…yazık…

  5. Laf ola beri gele,bunlar hiç ders almazlar Hakanım yaa 🙂

  6. Veled ,bende seninle aynı şeyi söylemişim neden kızarıyorsun?benım senden farklı söylediğim ne var oku bakayım.sen button geçen sene şansa kazandı bu sene kazanamaz demişsin bende alonsonun şansa kazandığı 8 (SEKİZ) yarış yazdım sen 5 görmüşsün.haydi bana alonsonun geriden gelip kazandığı 10 tane yarışı say .sayabileceğin sadece ve sadece 5 yarış var .:) benım sekizi beş yaptın alonsonun beşini 10 yaptın bu kadar öküzsün sen.

    senin beğenmedin button malezyada,kanadada tokatladı alonsoyu, italyada sorun yaşamasına rağmen anca pite girince geçebildi alonso. o kadarda kötü değilmiş ..

  7. MagicAlonso avatarı

    senin bu yazdıklarına ben diyorum ankara sen diyorsun g. k.Alonso da dahil olmak üzere tüm pilotlar beleş yarışlar kazanmıştır.Ama sen bana 5 yarış saydın ben sana 10 yarış sayarım Alonsonun geriden gelip kuru havada kazandığı yarış.Gerçi sizin gibi insanlıktan nasibini almamış Alonso düşmanlarına ne söylesen para etmez.nato mermer nato kafa

  8. bir o kadarda takım arkadaşının buyur sen ye tarzında ikramları vardır. işte başarı işte sonuç…değilmi kirvem:)))

  9. Böyle bir araçla olağan bir yarışda yarış kazanamayacak bir diğer pilotda Alonso.Sc,kaza ve benzeri mevzulardan yarış kazandığı tecrübe ile sabit….San Marino-Europe-Germany (2005) ,Singapore-Japanese (2008) , Bahrain-Germany-Korea (2010) . 8 tane ben yazdım 🙂

  10. MagicAlonso avatarı

    olayı şampiyonluğa kadar götürmeye gerek yok ben buttonun nasıl kazandığını ve bu sene kazanamıyacağını söylüyorum.Çünkü button böyle bir araçla olağan giden bir yarışta yarış kazanabilecek bir pilot değil.

  11. Eğer Alonso ilk viraja girerken arabayı Button'ın üzerine sürmeseydi ekarte olmazdı zaten.

  12. ha şunu bileydiler yaw verdim şukunu 🙂

  13. Button geçen yıl griddeki 3. hızlı araç ve 6. hızlı pilot olduğu halde bu yarışı kazandı. Bence bu küçümsenemeyecek kadar değerli.

  14. evet kesinlikle haklısın.zaten son yarışı vettel alamasaydı ya da alonso petrovu geçebilseydi ya da ferrari doğru strateji uygulasaydı . . .seb sampiyon olamayacaktı örnekleri çoğaltarak şampiyonluğu aslında lotus haketmisti dememiz bile mümkün…(bayılıyorum bu düz mantığa)

  15. evet kesinlikle haklısın.zaten son yarışı vettel alamasaydı ya da alonso petrovu geçebilseydi ya da ferrari doğru strateji uygulasaydı . . .seb sampiyon olamayacaktı örnekleri çoğaltarak şampiyonluğu aslında lotus haketmisti dememiz bile mümkün…(bayılıyorum bu düz mantığa)

  16. evet kesinlikle haklısın.zaten son yarışı vettel alamasaydı ya da alonso petrovu geçebilseydi ya da ferrari doğru strateji uygulasaydı . . .seb sampiyon olamayacaktı örnekleri çoğaltarak şampiyonluğu aslında lotus haketmisti dememiz bile mümkün…(bayılıyorum bu düz mantığa)

  17. evet kesinlikle haklısın.zaten son yarışı vettel alamasaydı ya da alonso petrovu geçebilseydi ya da ferrari doğru strateji uygulasaydı . . .seb sampiyon olamayacaktı örnekleri çoğaltarak şampiyonluğu aslında lotus haketmisti dememiz bile mümkün…(bayılıyorum bu düz mantığa)

  18. evet kesinlikle haklısın.zaten son yarışı vettel alamasaydı ya da alonso petrovu geçebilseydi ya da ferrari doğru strateji uygulasaydı . . .seb sampiyon olamayacaktı örnekleri çoğaltarak şampiyonluğu aslında lotus haketmisti dememiz bile mümkün…(bayılıyorum bu düz mantığa)

  19. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    1 sn geriden neyin mutluluğuysa bu, demekki sezon sonu hedefinizde takımlarr şampiyonluğu 2 ciliği var, mutlu olmaya devam edin….

  20. Herkes mutlu biz seneye umutlu ooffff of.

  21. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    bizde mutluyuz ama yarın çok daha mutlu olacagız gibime geliyor 🙂

  22. MagicAlonso avatarı

    Geçen sene karambolden kazandın 4.lüğü busen bunun olma ihtimali çok düşük.Geçen sene ilk virajda Alonsoyu ekarte etmeseydin o yarışı kazanamayacaktın unutma button

  23. Tam olarak beklediğimin tersini gösterip resmen laflarımı ağzıma tıkadı McLaren takımı.Tebrik ediyorum Hamilton,Button ve bütün McLaren ekibini…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir