Rosberg: "Mercedes Ön Bölüme Göründüğünden Daha Yakın"

yazar:

kategori:

Alman sürücü bugün pol pozisyonunu kazanan Vettel’in derecesinden 1.892 sn geride kaldı ve 7. oldu ancak Rosberg, araçta yaşadıkları sorunlar, KERS sorunu, sürücü hatası ve Melbourne pistinin yapısı gibi nedenlerin birleşmesiyle birlikte bu kadar geride göründüklerini söyledi.

Rosberg “Bugün göründüğümüz kadar kötü değiliz. Abartıp 1.9 sn daha yavaş olduğumuzu söylememeliyiz.”

“Mesela teknik olarak aracım sıralamalarda çok iyi çalışmadı, o nedenle biraz zaman kaybettim. Hızlı turlarımda bazı yerlerde lastikleri kilitledim. Bir çok şeyi aynı anda yapamadık.”

“Ancak diğer taraftan beklediğimizden çok uzaktayız. Bu çok açık.” dedi.

Michael Schumacher ise son Barselona testlerine kıyasla niçin bu kadar geride kaldıklarına bir anlam veremediğini söyledi.

Schumacher “İstediğimiz yerde kesinlikle değiliz ancak bunun nedenini bilmiyoruz. Teoriler üretebilirsiniz ancak biz analiz edip önlem almak istiyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Geriden yakınsınız evet…

  2. Duygularıma tercüman olmussun. Teşekürler..
    Yarış performansı bari iyi olsa.

  3. eminim öyledir şimdide ilk yarışlar performansı göstermez son yarışlara bakalım derlerse hiç şaşırmam testlerdeki gibi ''her şey plana uygun gidiyo''(!) heralde hayal kırıklığı. sezon başına bakacak olursak ross brawn ve ekibi geçen seden kalan krizi yönetemediler bişeyi beklemeye gerek yok herşey ortada

  4. evet bencede.Mgp ön bölüme aslına 0.1 sn daha yakın.

  5. schumacher075 avatarı
    schumacher075

    mercedes gibi büyük bir firma +ross brawn ve nick fry 6 ay boyunca 2011 üzerinde çalıştılar.eğer yine önümüzdeki sezona odaklanırlarsa gerçekten isyan ederim.red bull geçen yıl son yarışa kadar geliştirme yaptı peki nasıl halen en hızlı bunun üzerinde düşünmeliler.her şeye rağmen ross brawn ve ekibine güvenmemiz gerekiyor

  6. schumacher61 avatarı

    rezalete bakarmısın arkadaş yaaaa !!!!! yani fark 1sn olsa göbek atacaklar.koskoca mercedes'i düşürdükleri hale bakın yaa…yuh be yuh yazıklar olsun…bizde bekliyoruz ki ortalama 0.5 sn bile geride olsalar hadi durumu bir şekilde kurtarırlar. ulan fark 2 saniye bee…Allah'ın sığırları , sen 8 aydır bir araç üstünde çalışacaksın , ondan sonra 1.5-2 sn geride olacaksın…defolun gidin yaaa… yaahhh arkadaş yaa KAHROLDUM BEEE KAHROLDUM….

  7. 1 sn olsa sevinecekler.
    Yazık bütün beklentilerim suya düştü…

  8. yazık mgp pilotlarına ve taraftarlarına yazık.yıkıldım resmen

  9. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Rosberg Schumi ve Ross artık susun sadece susun yeter öndeyiz bilmem o yuz buyuz dediniz liderden 2 saniye fark yedik hani tamirhaneden ali ustayı getirtsek sizin takıma o bile 1.5 saniye fark yaptırırdı araca bunu bütün samimiyetimle söylüyorum geçen seneden beri aracı geliştiriyorsunuz ve sonuç 2 saniye 1.5 sn gibi farklarki vettel kersi çalıştırmadı hani çalıştırsa 2.5 saniye fark atıyordu orası kesin gerçi ön bölüme yakın olmak karşı tarafında kazaların nemalanmaksa bu sene redbull hem o konuda akıllandı hem dayanıklılık konusunda akıllandı o yüzden ordanda umudu kesin siz bu kafada devam ederseniz zaten size f1 de ekmek yok ne schumiye ne rosberge ne brawn a hadi hayırlı günler.

  10. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacher Red Bullda Olsa Bu Kadar Yavaş Olmazdı Eminim. 0.2 Saniye Pilottansa 1 saniye araçtan Fark Ediyor..

  11. Yok canım o kadar değildir. 1.9 sn fark olmaz. Olsa olsa 1.sn olur. Bizde onu kapatalım derken öndekiler 1 sn daha hızlanır. Avrupaya geçene kadar böyle devam eder. Ondan sonra bir kaç güncelleme yapar umutlanırız. Sonra yine aynı olaylar. Sonra tüm kaynaklarımızı 2012 ye aktarırız. Bu böyle gider. Bizde ancak Schumi-Rosbrg kapışması izleriz.

  12. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Mercedes bizi 2. kere hayal kırıklıgına uğrattı.sorununu biliyorsanız çözünde taraftarınızı sevindirin.kaç bin mercedes taraftarı bu hayal kırıklıgını görmek istemiyordu.herkes ilk 3 girmiş bir mercedes istiyordu..helede 7 ay üstünde çalıştıgınız bir araçta..

  13. Kim ne derse desin, 1.9 saniyelik farkın makul bir açıklaması olamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir